Çameli'de Kiraz Üreticileri Dolandırıldı

ASAYİŞ 12.07.2016 - 18:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Çameli'de Kiraz Üreticileri Dolandırıldı

denizli haber / denizli 20 haber / Çameli'de Kiraz Üreticileri Dolandırıldı

Denizli Çameli İlçesinde Bıçakçı, Kızılyaka, Sofular, Cevizli ve Arıkaya mahallelerinde kiraz üreticileri dolandırıldı. Çameli İlçesi’nde üç yıldır bölgede kiraz alımı yapan Ispartalı A. Ü. adlı kişi yine bu yıl üç gün arka arkaya kiraz alımı yaptı. Birinci ve ikinci gün toplanan kirazlara peşin ödeme yapıp üçüncü gün alımını yaptığı kirazların ücretini nakit sıkıntısı nedeniyle bayram öncesi ödeme yapacağını söyleyip sırra kadem bastı. Mağdur kiraz üreticilerinin her birine bin ile üç bin lira arasında borcu olan Ispartalı A. Ü., telefonlara cevap vermediği gibi mağdurları da aramadığı belirtildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Çameli'de Kiraz Üreticileri Dolandırıldı

Denizli Çameli İlçesinde Bıçakçı, Kızılyaka, Sofular, Cevizli ve Arıkaya mahallelerinde kiraz üreticileri dolandırıldı.

Çameli İlçesi’nde üç yıldır bölgede kiraz alımı yapan Ispartalı A. Ü. adlı kişi yine bu yıl üç gün arka arkaya kiraz alımı yaptı. Birinci ve ikinci gün toplanan kirazlara peşin ödeme yapıp üçüncü gün alımını yaptığı kirazların ücretini nakit sıkıntısı nedeniyle bayram öncesi ödeme yapacağını söyleyip sırra kadem bastı.

Mağdur kiraz üreticilerinin her birine bin ile üç bin lira arasında borcu olan Ispartalı A. Ü., telefonlara cevap vermediği gibi mağdurları da aramadığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.