Çameli'de Kızılay Belediye El Ele

GÜNDEM 24.04.2020 - 16:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de Kızılay Belediye El Ele

Afet dönemlerinin dışında da hayatın her anında ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılay’ı Çameli’nde Ramazan ayı'nda yardımlarını sürdürüyor.   Çameli İlçe Genelinde belirlenen İhtiyaç sahipleri Kızılay’ın göndermiş olduğu Ramazan Paketleri Sosyal Vefa Grubu ekiplerimizce gün içerisinde Ramazan ayı başlamadan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.       Çameli Belediye Başkanı Cengiz,Arslan, "Bu çalışmalarımız da Kızılay’ın verdiği destek bizler için önemli birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerini Belirten Başkan Arslan Kızılay’a ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum. Gelen bu Ramazan paketlerini ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bugün teslim ettik. Şimdiden Hayırlı Ramazanlar diliyorum."    

Afet dönemlerinin dışında da hayatın her anında ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılay’ı Çameli’nde Ramazan ayı'nda yardımlarını sürdürüyor.

 

Çameli İlçe Genelinde belirlenen İhtiyaç sahipleri Kızılay’ın göndermiş olduğu Ramazan Paketleri Sosyal Vefa Grubu ekiplerimizce gün içerisinde Ramazan ayı başlamadan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

 

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz,Arslan, "Bu çalışmalarımız da Kızılay’ın verdiği destek bizler için önemli birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerini Belirten Başkan Arslan Kızılay’a ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum. Gelen bu Ramazan paketlerini ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bugün teslim ettik. Şimdiden Hayırlı Ramazanlar diliyorum."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.