Çameli’de Müftülük ve Gençlik Merkezi Açıldı

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.08.2022 - 09:58, Güncelleme: 19.08.2022 - 09:58
 

Çameli’de Müftülük ve Gençlik Merkezi Açıldı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yenilenen İlçe Müftülük Hizmet Binası ve Gençlik Merkezi düzenlenen törenle dün açılışı yapıldı.

Açılış törenine, Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Müftü Yardımcıları Semih Keskin, Ramazan Özgün Türkmen, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Protokolü Din Görevlileri, Müftülük Personeli, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü Bekir Özcan , “Gençlik hizmetlerine son derece önem veriyoruz. Çameli’nde gençlerle bir araya gelip, çay kahve içip sohbet edeceğimiz bir mekânımız yoktu. Binamız önceden Toplum Sağlığı Merkezi’ydi müftülüğümüze devredildi. En kısa zamanda Gençlik Merkezi'ni hizmete hazır hale getirdik.” dedi. İlçe Müftülüğü Yeni Hizmet Binası ve Gençlik Merkezi yapılan duanın ardından hizmete açıldı.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yenilenen İlçe Müftülük Hizmet Binası ve Gençlik Merkezi düzenlenen törenle dün açılışı yapıldı.

Açılış törenine, Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Müftü Yardımcıları Semih Keskin, Ramazan Özgün Türkmen, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Protokolü Din Görevlileri, Müftülük Personeli, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Bekir Özcan , “Gençlik hizmetlerine son derece önem veriyoruz. Çameli’nde gençlerle bir araya gelip, çay kahve içip sohbet edeceğimiz bir mekânımız yoktu. Binamız önceden Toplum Sağlığı Merkezi’ydi müftülüğümüze devredildi. En kısa zamanda Gençlik Merkezi'ni hizmete hazır hale getirdik.” dedi.

İlçe Müftülüğü Yeni Hizmet Binası ve Gençlik Merkezi yapılan duanın ardından hizmete açıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.