Çameli’de Örtü Altı Yaygınlaşıyor

DENİZLİ 19.12.2017 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’de Örtü Altı Yaygınlaşıyor

Çameli İlçesinde faaliyet gösteren Örtü altı seracılığı ile uğraşan seracılara 2017 Yılı Örtü altı Üretim Analizi Toplantısı Gerçekleştirildi.   Çameli Belediyesi Konferans Salonunda Gerçekleşen Toplantıya Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Belediyesi Ziraat Mühendisi Gökhan Hakkı Gököz Örtü altı seracılığı yapan çiftçiler katıldı.   Toplantıda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; Örtü altı seracılığı yapan ve yeni yapmaya başlayan seracılara bilgilendirme toplantısı yaptı. Arslan sebze Üreticiler Birliği adı adında birlik kurulumunda  sebze üretimi ile ilgili yapılan çalışmalarda pazarlamasından satışına kadar çiftçilerimize destek olacağını bununda birlik ve beraberlik içerisinde kazanılacağını tüm seracılarımızı bir birlik adı altında toplayıp Güçlü bir pazar oluşturulacağını dile getirdi  ayrıca örtü sebze üreticilerin yıllık değerlendirilmeleri ve çalışmaları değerlendirildi .    

Çameli İlçesinde faaliyet gösteren Örtü altı seracılığı ile uğraşan seracılara 2017 Yılı Örtü altı Üretim Analizi Toplantısı Gerçekleştirildi.

 

Çameli Belediyesi Konferans Salonunda Gerçekleşen Toplantıya Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Belediyesi Ziraat Mühendisi Gökhan Hakkı Gököz Örtü altı seracılığı yapan çiftçiler katıldı.

 

Toplantıda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; Örtü altı seracılığı yapan ve yeni yapmaya başlayan seracılara bilgilendirme toplantısı yaptı. Arslan sebze Üreticiler Birliği adı adında birlik kurulumunda  sebze üretimi ile ilgili yapılan çalışmalarda pazarlamasından satışına kadar çiftçilerimize destek olacağını bununda birlik ve beraberlik içerisinde kazanılacağını tüm seracılarımızı bir birlik adı altında toplayıp Güçlü bir pazar oluşturulacağını dile getirdi  ayrıca örtü sebze üreticilerin yıllık değerlendirilmeleri ve çalışmaları değerlendirildi .

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.