Çameli’de Sinema Gecesine Yoğun İlgi

DENİZLİ 25.11.2017 - 13:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’de Sinema Gecesine Yoğun İlgi

7’den 70’e tüm Çameli’lilere sinema dolu Perşembe akşamları yaşatacak olan etkinliğin ilk gösterimi bugün akşam Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirdi.   BAŞKAN ARSLAN, "İLGİ MEMNUNİYET VERİCİ"   Çameli Belediye Konferans Salonunda izletilen sinema salonunun ilçede önemli bir eksikliği giderdiğine değinen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan " Sinema salonumuzun ilk günlerden bu kadar yoğun bir ilgiyle karşılaşması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Yapımı devam eden yakın zamanda tamamlanacak olan Hayri Dev Kültür Merkezinde 1000 kişilik sinema salonu hizmete girerek Sinemanın Çameli’nde sanat, kültür ve sosyal yaşamın canlandırılmasına ciddi katkıları olacaktır. Bütün vatandaşlarımızı Perşembe günleri sinema gecesine bekliyoruz “dedi.   VATANDAŞLARDAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR   Bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini ifade eden Adem Akyol:"Burada arkadaşlarla beraber film izlemeye geldik. Sinemayı çok seviyorum o yüzden buraya geldim bu da bizim için bir fırsat oldu. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.Etkinlik kapsamında film izleyen Vatandaşlar Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesinin işbirliği içerisindeki sinema günlerindeki düzenlenen etkinliğe katıldığını söyledi. Sinema çıkışı duygu ve düşüncülerini ileten Tuğba Şahin “Sinemayı çok seviyoruz.Çameli Belediyesi sosyal faaliyet alanlarında Çameli’yi tüm ülkeye tanıtıyor bu bizim için bir fırsat oldu. Başkan Cengiz Arslan gerçekten çok güzel işler başardı, kendisine çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.          

7’den 70’e tüm Çameli’lilere sinema dolu Perşembe akşamları yaşatacak olan etkinliğin ilk gösterimi bugün akşam Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

 

BAŞKAN ARSLAN, "İLGİ MEMNUNİYET VERİCİ"

 

Çameli Belediye Konferans Salonunda izletilen sinema salonunun ilçede önemli bir eksikliği giderdiğine değinen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan " Sinema salonumuzun ilk günlerden bu kadar yoğun bir ilgiyle karşılaşması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Yapımı devam eden yakın zamanda tamamlanacak olan Hayri Dev Kültür Merkezinde 1000 kişilik sinema salonu hizmete girerek Sinemanın Çameli’nde sanat, kültür ve sosyal yaşamın canlandırılmasına ciddi katkıları olacaktır. Bütün vatandaşlarımızı Perşembe günleri sinema gecesine bekliyoruz “dedi.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

 

Bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini ifade eden Adem Akyol:"Burada arkadaşlarla beraber film izlemeye geldik. Sinemayı çok seviyorum o yüzden buraya geldim bu da bizim için bir fırsat oldu. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.Etkinlik kapsamında film izleyen Vatandaşlar Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesinin işbirliği içerisindeki sinema günlerindeki düzenlenen etkinliğe katıldığını söyledi. Sinema çıkışı duygu ve düşüncülerini ileten Tuğba Şahin “Sinemayı çok seviyoruz.Çameli Belediyesi sosyal faaliyet alanlarında Çameli’yi tüm ülkeye tanıtıyor bu bizim için bir fırsat oldu. Başkan Cengiz Arslan gerçekten çok güzel işler başardı, kendisine çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.