Çameli'de üst yapı çalışmaları devam ediyor

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.11.2022 - 14:50, Güncelleme: 25.11.2022 - 14:50
 

Çameli'de üst yapı çalışmaları devam ediyor

Çameli Belediyesi tarafından üst yapı çalışmalarının devam ettiği ilçede Belevi Mahallesi’nde kilit parke çalışmaları devam ediyor.

Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Beleci Mahallesi’nde başlatılan kilit parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; “Daha yaşanabilir bir Çameli için uzak yakın demeden eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu nedenle başlattığımız kilit parke çalışmalarımız Belevi Mahallemizde devam ediyor” dedi. Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Belediye Başkanı Cengiz Arslan  ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Çameli Belediyesi tarafından üst yapı çalışmalarının devam ettiği ilçede Belevi Mahallesi’nde kilit parke çalışmaları devam ediyor.

Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Beleci Mahallesi’nde başlatılan kilit parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; “Daha yaşanabilir bir Çameli için uzak yakın demeden eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu nedenle başlattığımız kilit parke çalışmalarımız Belevi Mahallemizde devam ediyor” dedi.

Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Belediye Başkanı Cengiz Arslan  ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.