Çameli’de Yardım Seferberliği

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 31.01.2022 - 12:41, Güncelleme: 31.01.2022 - 12:41
 

Çameli’de Yardım Seferberliği

Çameli’de yoğun kar yağışı sonrası kaymakamlık ve belediyenin iş birliği ile temel ihtiyacını karşılayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara Sevgi Eli ekipleri tarafından sıcak yemek ve temel ihtiyaç desteği vermeye devam ediyor.

Çameli Belediyesi ekipleri ilçe genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde Sevgi Eli birimi personelleri, soğuk hava ve kar nedeniyle temel ihtiyaçlarını karşılamayan vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara günde 2 öğün sıcak yemek imkanı sunmaya devam ediyor. HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK Bütün imkanlarıyla seferber olan Çameli Belediyesi ve ilçedeki tüm kurumlar ekipleri ile yoğun kar yağışı başlaması ile ilçenin farklı noktalarında yaptıkları arama kurtarma, hasta nakli, Acil Servis ambulans hizmeti, İhtiyaç sahibi vatandaşlara günde 2 öğün yemek, ekmek dağıtımı çalışmaları ile vatandaşların yardımına koşuyor. Sokak hayvanlarını da unutmayarak düzenli olarak besleme noktalarına mama ve yem ihtiyaçlarını karşılıyor. Yoğun kar nedeniyle evlerinden çıkamayan yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine görevliler tarafından ekmek ve temel ihtiyaçlarının evlerine bırakılma hizmeti kesintisiz devam ediyor. KARDA VATANDAŞA YEMEK VE EKMEK DAĞITIMI DEVAM EDİYOR Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “İlçemizde son günlerde etkili olan kar yağışı sonrasında vatandaşlarımızın olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için gece gündüz çalışıyoruz. .Tüm ekiplerimizle sahadayız. Çamelili hemşerilerimizin güvende ve sağlıklı olmaları bizim için çok önemli. Tüm hastalarımıza Allah'tan şifa diliyorum. Zorlu koşullarda çalışan sağlıkçılarımıza ve gece gündüz demeden büyük özveri ile çalışan tüm kurumlara ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Çameli’de yoğun kar yağışı sonrası kaymakamlık ve belediyenin iş birliği ile temel ihtiyacını karşılayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara Sevgi Eli ekipleri tarafından sıcak yemek ve temel ihtiyaç desteği vermeye devam ediyor.

Çameli Belediyesi ekipleri ilçe genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde Sevgi Eli birimi personelleri, soğuk hava ve kar nedeniyle temel ihtiyaçlarını karşılamayan vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara günde 2 öğün sıcak yemek imkanı sunmaya devam ediyor.

HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK

Bütün imkanlarıyla seferber olan Çameli Belediyesi ve ilçedeki tüm kurumlar ekipleri ile yoğun kar yağışı başlaması ile ilçenin farklı noktalarında yaptıkları arama kurtarma, hasta nakli, Acil Servis ambulans hizmeti, İhtiyaç sahibi vatandaşlara günde 2 öğün yemek, ekmek dağıtımı çalışmaları ile vatandaşların yardımına koşuyor. Sokak hayvanlarını da unutmayarak düzenli olarak besleme noktalarına mama ve yem ihtiyaçlarını karşılıyor. Yoğun kar nedeniyle evlerinden çıkamayan yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine görevliler tarafından ekmek ve temel ihtiyaçlarının evlerine bırakılma hizmeti kesintisiz devam ediyor.

KARDA VATANDAŞA YEMEK VE EKMEK DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “İlçemizde son günlerde etkili olan kar yağışı sonrasında vatandaşlarımızın olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için gece gündüz çalışıyoruz. .Tüm ekiplerimizle sahadayız. Çamelili hemşerilerimizin güvende ve sağlıklı olmaları bizim için çok önemli. Tüm hastalarımıza Allah'tan şifa diliyorum. Zorlu koşullarda çalışan sağlıkçılarımıza ve gece gündüz demeden büyük özveri ile çalışan tüm kurumlara ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.