Çameli’de yüz yüze eğitime kar engeli

DENİZLİ 17.03.2021 - 09:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Çameli’de yüz yüze eğitime kar engeli

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabaha kadar devam etti. Kar kalınlığının 15 cm’ye ulaştığı ilçece yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi.   Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada; “ Çameli ilçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle tüm okullarımızda yüz yüze eğitime 17 Mart Çarşamba günü bir gün süreyle ara verilmiştir. İlçede kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelimiz idari izinli olacaktır” ifadelerine yer verildi.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabaha kadar devam etti. Kar kalınlığının 15 cm’ye ulaştığı ilçece yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi.

 

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada; “ Çameli ilçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle tüm okullarımızda yüz yüze eğitime 17 Mart Çarşamba günü bir gün süreyle ara verilmiştir. İlçede kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelimiz idari izinli olacaktır” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.