Çamelili avcılar 200 kilo ağırlığında domuz vurdu

YAŞAM 23.10.2017 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çamelili avcılar 200 kilo ağırlığında domuz vurdu

Mugla Fethiye İlçesi Göcek Mahallesi’nde  av sezonunun açılmasıyla birlikte Çameli'den Göcek'e gelen 7 avcı 200 kilo ağırlığındaki dev bir domuz avladı.   Mesut Dim, Tahsin Akdağ, Bekir Akdağ, Mithat Dim, Selim Mesut, Aydın Hakan, Sezer Turan adındaki Avcılar, Fethiye Göçek Koylarında avlamak için yaban domuzlarının peşine düştü.   Göçek'te sürdükleri av boyunca 1 tane yaban domuzu vuran avcı grubunun avladığı dev yaban domuzu ise büyük ilgi gördü. Avcılar, 6 yaşında olduğu değerlendirilen 200 kilogram ağırlığa, 10 santimetre diş uzunluğuna sahip yaban domuzu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.   Ava yardımcı olan köpek ise yaban domuzunun saldırısı ile yaralandı, yaralanan köpek veteriner hekim tarafından ameliyat edildi.  

Mugla Fethiye İlçesi Göcek Mahallesi’nde  av sezonunun açılmasıyla birlikte Çameli'den Göcek'e gelen 7 avcı 200 kilo ağırlığındaki dev bir domuz avladı.

 

Mesut Dim, Tahsin Akdağ, Bekir Akdağ, Mithat Dim, Selim Mesut, Aydın Hakan, Sezer Turan adındaki Avcılar, Fethiye Göçek Koylarında avlamak için yaban domuzlarının peşine düştü.

 

Göçek'te sürdükleri av boyunca 1 tane yaban domuzu vuran avcı grubunun avladığı dev yaban domuzu ise büyük ilgi gördü.
Avcılar, 6 yaşında olduğu değerlendirilen 200 kilogram ağırlığa, 10 santimetre diş uzunluğuna sahip yaban domuzu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Ava yardımcı olan köpek ise yaban domuzunun saldırısı ile yaralandı, yaralanan köpek veteriner hekim tarafından ameliyat edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.