Çamelili öğrenciler siyah güller şehri Halfeti’yi gezdi

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.10.2022 - 10:55, Güncelleme: 01.10.2022 - 11:00
 

Çamelili öğrenciler siyah güller şehri Halfeti’yi gezdi

Siyah Güller Şehri Halfeti'yi Geziyorum'’ Projesi Kapsamında Çamelili Öğrenciler Halfeti’yi ziyaret etti.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ‘in destekleri ile hayata geçirilen 'Siyah Güller Şehri Halfeti'yi Geziyorum” projesinde Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu önderliğinde Çameli Belediyesi’nin desteklediği doğa ve turizm gezisi düzenlendi. Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çamelili öğrenciler ve rehber öğretmenleri Halfeti’yi gezdi. İLK DEFA UÇAĞA BİNEN ÖĞRENCİLERİN HALFETİ HEYECANI Uçağa ilk kez binecek olmanın ve Halfeti’ye ilk kez gidecek olmanın heyecanını yaşayan öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. Gezi boyunca görevli rehberler tarafından bilgilendirilen gençlere, bölgenin tarihi mirası hakkında bilgiler verildi. Halfeti Belediyesi’nin ulaşım desteği sağladığı etkinlikte, öğrenciler ilk defa 12 bin yıllık Göbeklitepe'yi görmenin sevincini yaşadı. GÖBEKLİTEPE VE ESKİ HALFETİ GEZİLDİ Düzenlenen gezide öğrenciler ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görme fırsatı buldu. Gezi turunda Halfeti’de doğa yürüyüşü yaparak doğal güzellikleri keşfeden öğrenciler, Bakırcılar Çarşısı, Balıklı Göl, Halepli Bahçe Mozaik Müzesi, Şanlıurfa Müzesi gezisi, tekne turu ile de sular altında kalan Eski Savaşan mahallesinde bulunan Halfeti’nin simgesi Batık Minare’yi eski Halfeti’de bulunan Karagül serasını ve Aile Destek Merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. SULARIN ALTINDAKİ GÜZELLİK: HALFETİ Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli ‘li öğrencileri ve öğretmenler Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ‘ın düzenlediği yemek programına katıldı. Ardından Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’a ziyaret gerçekleştirildi. Proje hakkında memnuniyetini dile getiren Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, İlçenin doğası, yaşamı ve tarihi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Çameli Kaymakamı Eroğlu, “ Bu projenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Denizli Valimiz Sayın Ali Fuat Atik’e ve ayrıca projesinin her safhasında bize yardımcı olan ve sorunsuz bir gezi geçirmemizi sağlayan Gaziantep Valimiz Davut Gül’e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ve Kaymakam Zikrullah Erdoğan’a,  ilgi alaka ve misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Siyah Güller Şehri Halfeti'yi Geziyorum'’ Projesi Kapsamında Çamelili Öğrenciler Halfeti’yi ziyaret etti.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ‘in destekleri ile hayata geçirilen 'Siyah Güller Şehri Halfeti'yi Geziyorum” projesinde Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu önderliğinde Çameli Belediyesi’nin desteklediği doğa ve turizm gezisi düzenlendi. Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çamelili öğrenciler ve rehber öğretmenleri Halfeti’yi gezdi.

İLK DEFA UÇAĞA BİNEN ÖĞRENCİLERİN HALFETİ HEYECANI

Uçağa ilk kez binecek olmanın ve Halfeti’ye ilk kez gidecek olmanın heyecanını yaşayan öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. Gezi boyunca görevli rehberler tarafından bilgilendirilen gençlere, bölgenin tarihi mirası hakkında bilgiler verildi. Halfeti Belediyesi’nin ulaşım desteği sağladığı etkinlikte, öğrenciler ilk defa 12 bin yıllık Göbeklitepe'yi görmenin sevincini yaşadı.

GÖBEKLİTEPE VE ESKİ HALFETİ GEZİLDİ

Düzenlenen gezide öğrenciler ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görme fırsatı buldu. Gezi turunda Halfeti’de doğa yürüyüşü yaparak doğal güzellikleri keşfeden öğrenciler, Bakırcılar Çarşısı, Balıklı Göl, Halepli Bahçe Mozaik Müzesi, Şanlıurfa Müzesi gezisi, tekne turu ile de sular altında kalan Eski Savaşan mahallesinde bulunan Halfeti’nin simgesi Batık Minare’yi eski Halfeti’de bulunan Karagül serasını ve Aile Destek Merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

SULARIN ALTINDAKİ GÜZELLİK: HALFETİ

Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli ‘li öğrencileri ve öğretmenler Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ‘ın düzenlediği yemek programına katıldı. Ardından Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’a ziyaret gerçekleştirildi. Proje hakkında memnuniyetini dile getiren Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, İlçenin doğası, yaşamı ve tarihi hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Çameli Kaymakamı Eroğlu, “ Bu projenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Denizli Valimiz Sayın Ali Fuat Atik’e ve ayrıca projesinin her safhasında bize yardımcı olan ve sorunsuz bir gezi geçirmemizi sağlayan Gaziantep Valimiz Davut Gül’e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ve Kaymakam Zikrullah Erdoğan’a,  ilgi alaka ve misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.