Çameli’nin evlatları, ecdadının huzuruna çıkacaklar

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.10.2022 - 12:46, Güncelleme: 14.10.2022 - 12:46
 

Çameli’nin evlatları, ecdadının huzuruna çıkacaklar

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ‘in destekleri ile yürütülen proje kapsamında Çameli’nin evlatları, ecdadının huzuruna çıkmak için yola çıktılar.

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği ile Çameli ‘de gençlerin Çanakkale ruhunu yaşamaları ve milli duygularının pekişmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği ahlaklı, disiplinli ve milli duyguları gelişmiş vatanını, milletini seven genç nesillerin yetişmesi ve milli duyguların pekiştirilmesi, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Çanakkale savaşının şanlı kahramanlarının hatırlarının taze tutulması amacıyla düzenlenen Çanakkale torunlar dedelerine ziyaret ediyor kapsamında ilçemizde 50 öğrenci Çanakkale’ye uğurlandı. Çanakkale’ye giden gençlerin bu anlamlı yolculuk için duydukları heyecan gözlerinden okundu. Öğrenciler ve Öğretmenler, rehber eşliğinde Çanakkale Şehitler Abidesi’ni gezerken, o şartlarda Türk milletinin düşmana karşı verdiği destansı mücadelenin ruhunu ve heyecanını hissedecekler. Bu büyük destan atalarımızın çok zor şartlardaki büyük mücadelesidir, şanlı tarihidir ve asla unutulmamalıdır. Geçmiş nesillerimizin bu toprakları vatan yapabilmek için verdikleri mücadeleleri öğrenmeleri amaçlandı. Çanakkale tarihimizde önemli bir yere sahiptir. Gençlerimize tarihimizi öğretmek onlara bu toprakların nasıl vatan yapıldığını anlatmak nedeniyle yapılan bu gezi için öğrenci ve öğretmenler; “Projeye destek veren başta Valimiz Sayın Ali Fuat Atik olmak üzere Çameli Kaymakam’ımız Kübra Eroğlu, Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a şükranlarımızı sunarız” dedi.
Denizli Valisi Ali Fuat Atik ‘in destekleri ile yürütülen proje kapsamında Çameli’nin evlatları, ecdadının huzuruna çıkmak için yola çıktılar.

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği ile Çameli ‘de gençlerin Çanakkale ruhunu yaşamaları ve milli duygularının pekişmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği ahlaklı, disiplinli ve milli duyguları gelişmiş vatanını, milletini seven genç nesillerin yetişmesi ve milli duyguların pekiştirilmesi, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Çanakkale savaşının şanlı kahramanlarının hatırlarının taze tutulması amacıyla düzenlenen Çanakkale torunlar dedelerine ziyaret ediyor kapsamında ilçemizde 50 öğrenci Çanakkale’ye uğurlandı.

Çanakkale’ye giden gençlerin bu anlamlı yolculuk için duydukları heyecan gözlerinden okundu.

Öğrenciler ve Öğretmenler, rehber eşliğinde Çanakkale Şehitler Abidesi’ni gezerken, o şartlarda Türk milletinin düşmana karşı verdiği destansı mücadelenin ruhunu ve heyecanını hissedecekler. Bu büyük destan atalarımızın çok zor şartlardaki büyük mücadelesidir, şanlı tarihidir ve asla unutulmamalıdır. Geçmiş nesillerimizin bu toprakları vatan yapabilmek için verdikleri mücadeleleri öğrenmeleri amaçlandı.

Çanakkale tarihimizde önemli bir yere sahiptir. Gençlerimize tarihimizi öğretmek onlara bu toprakların nasıl vatan yapıldığını anlatmak nedeniyle yapılan bu gezi için öğrenci ve öğretmenler; “Projeye destek veren başta Valimiz Sayın Ali Fuat Atik olmak üzere Çameli Kaymakam’ımız Kübra Eroğlu, Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a şükranlarımızı sunarız” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.