Çamelispor'dan öğrencilere ekipman desteği!

DENİZLİ 19.12.2017 - 14:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çamelispor'dan öğrencilere ekipman desteği!

Çamelispor Kulübü, Denizli Amatör Lig A Grubu’nda ki başarısının yanı sıra spor adına önemli yardımlarda bulunuyor. Çameli Gökçeyaka 75. Yıl İlkokulu ve Acıpayam Dedebağ’da hizmet veren Kur’an Kursu öğrencilerine top ve bip hediye etti.   Çamelispor Kulübü, gençlerin ve çocukların spora yönelmeleri ve severek yapmaları anlamında, fazla olan ekipmanları ihtiyacı olan kurumlarla paylaşıyor. Çameli Gökçeyaka 75.Yıl İlkokulu ve Acıpayam Dedebağ Kur’an Kursu’nun talepleri üzerine her iki kuruma 20 bip, 2 futbol topu, 1 basketbol topu, 1 voleybol topu ve bunların yanı sıra kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.   Çamelispor Kulüp Başkanı İsmail Aksoy; “ Her iki kurumumuzun bizden ihtiyaçları nezdinde talepleri olmuştu. Bizler elimizdekini paylaşmak adına çocuklarımıza çam sakızı çoban armağanı elimizde fazla olan ürünlerden ve ihtiyaçları nispetinde ekipmanlar hediye ettik. Bizler sadece futbol kulübü değil aynı zamanda topluma karşı sorumluluğu olan bir kurumuz. Bizim bu yapmış olduğumuz desteğin diğer kurum ve kulüplerimize örnek olmasını temenni ediyoruz” dedi.  

Çamelispor Kulübü, Denizli Amatör Lig A Grubu’nda ki başarısının yanı sıra spor adına önemli yardımlarda bulunuyor. Çameli Gökçeyaka 75. Yıl İlkokulu ve Acıpayam Dedebağ’da hizmet veren Kur’an Kursu öğrencilerine top ve bip hediye etti.

 

Çamelispor Kulübü, gençlerin ve çocukların spora yönelmeleri ve severek yapmaları anlamında, fazla olan ekipmanları ihtiyacı olan kurumlarla paylaşıyor. Çameli Gökçeyaka 75.Yıl İlkokulu ve Acıpayam Dedebağ Kur’an Kursu’nun talepleri üzerine her iki kuruma 20 bip, 2 futbol topu, 1 basketbol topu, 1 voleybol topu ve bunların yanı sıra kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

 

Çamelispor Kulüp Başkanı İsmail Aksoy; “ Her iki kurumumuzun bizden ihtiyaçları nezdinde talepleri olmuştu. Bizler elimizdekini paylaşmak adına çocuklarımıza çam sakızı çoban armağanı elimizde fazla olan ürünlerden ve ihtiyaçları nispetinde ekipmanlar hediye ettik. Bizler sadece futbol kulübü değil aynı zamanda topluma karşı sorumluluğu olan bir kurumuz. Bizim bu yapmış olduğumuz desteğin diğer kurum ve kulüplerimize örnek olmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.