Çameli’ye Bir Ayakkabı-Giyim Mağazası Daha Açıldı

DENİZLİ 22.12.2017 - 15:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’ye Bir Ayakkabı-Giyim Mağazası Daha Açıldı

Çameli İlçesi Yeni Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Merve Kundura görkemli bir tören ile hizmete başlayan Ayakkabı-Giyim-Outdoor mağazasının açılışını Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz yaptı.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise yaptığı konuşmada `Çameli İlçemiz gün geçtikçe büyüyor. Her geçen gün yeni işyerleri açılıyor. Bu günkü açılışta büyük özveri göstererek Çameli’de giyim ve ayakkabı mağazası açan Dinç ailesini Çameli adına tebrik etmek istiyorum. Çameli’ye yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılara Çameli Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla yanlarında olacağımızı belirtmek isterim`` dedi.   Merve Kundura Sahibi Mehmet Çameli’lilerin hizmetine sunduğumuz iş yerimizde daha çok Ayakkabı,Giyim ve Outdoor ve çeşitleri üzerine çalışmalarda bulunduk. Bunlardan Giyim ve çanta’ya yer verdik. Yeni iş yerimize tüm Çameli’lileri bekliyoruz” dediler.    

Çameli İlçesi Yeni Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Merve Kundura görkemli bir tören ile hizmete başlayan Ayakkabı-Giyim-Outdoor mağazasının açılışını Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz yaptı.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise yaptığı konuşmada `Çameli İlçemiz gün geçtikçe büyüyor. Her geçen gün yeni işyerleri açılıyor. Bu günkü açılışta büyük özveri göstererek Çameli’de giyim ve ayakkabı mağazası açan Dinç ailesini Çameli adına tebrik etmek istiyorum. Çameli’ye yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılara Çameli Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla yanlarında olacağımızı belirtmek isterim`` dedi.

 

Merve Kundura Sahibi Mehmet Çameli’lilerin hizmetine sunduğumuz iş yerimizde daha çok Ayakkabı,Giyim ve Outdoor ve çeşitleri üzerine çalışmalarda bulunduk. Bunlardan Giyim ve çanta’ya yer verdik. Yeni iş yerimize tüm Çameli’lileri bekliyoruz” dediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.