Cankurtaran'da kaza: 3 yaralı

DENİZLİ 08.06.2018 - 11:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cankurtaran'da kaza: 3 yaralı

Denizli-Antalya yolunda hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi ve içinde olduğu tahmin edilen köpek yaralandı.   Kaza Pamukkale ilçesi Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen öğrenilemeyen 20 GJ 969 plakalı hafriyat kamyonu, Acıpayam istikametine seyir halinde olan Reyhan Dana idaresindeki 48 ET 502 plakalı otomobile arkadan çarptı.  Kazada otomobilin sürücüsü ve araçta bulunan Burcu ve Salih Dana sıkışarak yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, 112 acil servis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar sıkıştıkları yerden itfaiyenin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi ile çıkarıldı. Yaralılar ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Kaza alanında birde köpeğin olduğu ve yaralandığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.     

Denizli-Antalya yolunda hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi ve içinde olduğu tahmin edilen köpek yaralandı.

 

Kaza Pamukkale ilçesi Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen öğrenilemeyen 20 GJ 969 plakalı hafriyat kamyonu, Acıpayam istikametine seyir halinde olan Reyhan Dana idaresindeki 48 ET 502 plakalı otomobile arkadan çarptı. 


Kazada otomobilin sürücüsü ve araçta bulunan Burcu ve Salih Dana sıkışarak yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, 112 acil servis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar sıkıştıkları yerden itfaiyenin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi ile çıkarıldı. Yaralılar ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Kaza alanında birde köpeğin olduğu ve yaralandığı belirtildi.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.