Çardak-Dinar yolundan ulaşım kontrollü sağlanıyor

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.06.2023 - 09:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 09:27
 

Çardak-Dinar yolundan ulaşım kontrollü sağlanıyor

Karayollarında yapım ve bakım çalışmaları kapsamında, yaşanan heyelan nedeniyle Çardak- Dinar yolunda yapılan çalışmalardan dolayı ulaşım kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, birçok kesimde yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü sağlanıyor. Salı günü gerçekleşen kuvvetli yağış nedeniyle meydana gelen sel ve toprak kayması sonucu araçların altında kaldığı ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan afet nedeniyle çalışmalar devam ediyor. Bu nedenle Karayolları ekipleri, Çardak-Dinar yolunun 0-4. kilometrelerindeki (Denizli İl Sınırı-Sarıkavak-1 kavşakları) heyelan sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği uyarısı yapıldı.
Karayollarında yapım ve bakım çalışmaları kapsamında, yaşanan heyelan nedeniyle Çardak- Dinar yolunda yapılan çalışmalardan dolayı ulaşım kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, birçok kesimde yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü sağlanıyor. Salı günü gerçekleşen kuvvetli yağış nedeniyle meydana gelen sel ve toprak kayması sonucu araçların altında kaldığı ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan afet nedeniyle çalışmalar devam ediyor.

Bu nedenle Karayolları ekipleri, Çardak- Dinar yolunun 0-4. kilometrelerindeki (Denizli İl Sınırı-Sarıkavak-1 kavşakları) heyelan sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği uyarısı yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.