Çardak'ta iki kardeşe ait iki evde yangın çıktı

ASAYİŞ 10.02.2017 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çardak'ta iki kardeşe ait iki evde yangın çıktı

Denizli Çardak ilçesinde iki kardeşe ait olan evde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Denizli Çardak ilçesinde iki katlı yan yana olan iki evde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.   Olay, dün 16.00 sularından Çardak ilçesi Gemiş Mahallesi'nde meydana geldi. 82 yaşındaki Yılmaz Erdoğmuş'a ait evde sobadan çıktığı belirlenen yangın daha sonra bitişikte olan kardeşi Alim Yılmaz'a ait eve sıçradı. Meydana gelen yangın itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine Bozkurt, İnceler ve Kaklık itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler içinde kalan evler itfaiye ekipleri 5 arasöz ve 1 merdivenli itfaiye aracı ile müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını söndürdü.     Çıkan yangında herhangi kimse yaralanmazken her iki evde de büyük çapta maddi hasar meydana geldi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
Denizli Çardak ilçesinde iki kardeşe ait olan evde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Denizli Çardak ilçesinde iki katlı yan yana olan iki evde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

Olay, dün 16.00 sularından Çardak ilçesi Gemiş Mahallesi'nde meydana geldi. 82 yaşındaki Yılmaz Erdoğmuş'a ait evde sobadan çıktığı belirlenen yangın daha sonra bitişikte olan kardeşi Alim Yılmaz'a ait eve sıçradı. Meydana gelen yangın itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine Bozkurt, İnceler ve Kaklık itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler içinde kalan evler itfaiye ekipleri 5 arasöz ve 1 merdivenli itfaiye aracı ile müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

 

 

Çıkan yangında herhangi kimse yaralanmazken her iki evde de büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.