Çavuşoğlu Çifti Kadınlar Günü’nde Kadınlarla Omuz Omuza!

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.03.2024 - 09:49, Güncelleme: 09.03.2024 - 09:49
 

Çavuşoğlu Çifti Kadınlar Günü’nde Kadınlarla Omuz Omuza!

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Kadınlar Günü öncesinde Kadınlara yönelik vaatlerini açıklamıştı. 8 Mart’ta da kadınları yalnız bırakmadı.

“KADININ İŞ HAYATINDAKİ YERİNİ GÜÇLENDİRMEK ZORUNDAYIZ” Kadının iş hayatındaki yerini güçlendirmenin, büyük bir sorumluluk olduğunun altını çizen Çavuşoğlu, Belediyede istihdam önceliği, 8 Mart’ta belediye çalışanı kadınlara izin, el emeği ürünlere satış desteği, ücretsiz meslek edindirme kursları, kadın girişimcilere maddi destek, ücretsiz kreş, kadına yönelik şiddetle mücadele sözü vermişti. Kadınlar Günü’nde ise önce Kadın Platformu’ nun basın açıklamasına katıldı. CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkanı ve Adayı Şeniz Doğan da Çınar Meydanı’ndaki etkinlikteydi. Kadınlar taleplerini dile getirdi. Eşit işe eşit ücret istedi, “kadın cinayetlerini durdurun” diye haykırdı. Basın açıklamasının ardından kadınlar zeybek oynadı. Yapılması planlanan yürüyüş ise aniden bastıran yağmur nedeniyle yarım kaldı. Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve eşi Nilgün Çavuşoğlu yağmurun ardından tekrar sokağa çıktı. Ve bu kez Kadınlar Birlikte Güçlü Platformu’nun düzenlediği yürüyüşe gitti. Bülent Nuri Çavuşoğlu kadınlarla selamlaştıktan sonra diğer programları için ayrıldı. Eşi Nilgün Çavuşoğlu ve CHP Denizli Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay kadınlarla birlikte Çınar Meydanı’na kadar yürüdü. Kadınlar, Çavuşoğlu’nun da vaat listesinde olan 8 Mart ‘ta Resmi Tatil, Şiddetsiz Ve Güvenli Kentler, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’de somut adımlar istedi, diğer taleplerini de dile getirdi. Ardından meydandan ayrıldı.
CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Kadınlar Günü öncesinde Kadınlara yönelik vaatlerini açıklamıştı. 8 Mart’ta da kadınları yalnız bırakmadı.

“KADININ İŞ HAYATINDAKİ YERİNİ GÜÇLENDİRMEK ZORUNDAYIZ”

Kadının iş hayatındaki yerini güçlendirmenin, büyük bir sorumluluk olduğunun altını çizen Çavuşoğlu, Belediyede istihdam önceliği, 8 Mart’ta belediye çalışanı kadınlara izin, el emeği ürünlere satış desteği, ücretsiz meslek edindirme kursları, kadın girişimcilere maddi destek, ücretsiz kreş, kadına yönelik şiddetle mücadele sözü vermişti. Kadınlar Günü’nde ise önce Kadın Platformu’ nun basın açıklamasına katıldı.

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkanı ve Adayı Şeniz Doğan da Çınar Meydanı’ndaki etkinlikteydi. Kadınlar taleplerini dile getirdi. Eşit işe eşit ücret istedi, “kadın cinayetlerini durdurun” diye haykırdı.

Basın açıklamasının ardından kadınlar zeybek oynadı. Yapılması planlanan yürüyüş ise aniden bastıran yağmur nedeniyle yarım kaldı.

Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve eşi Nilgün Çavuşoğlu yağmurun ardından tekrar sokağa çıktı. Ve bu kez Kadınlar Birlikte Güçlü Platformu’nun düzenlediği yürüyüşe gitti. Bülent Nuri Çavuşoğlu kadınlarla selamlaştıktan sonra diğer programları için ayrıldı. Eşi Nilgün Çavuşoğlu ve CHP Denizli Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay kadınlarla birlikte Çınar Meydanı’na kadar yürüdü.

Kadınlar, Çavuşoğlu’nun da vaat listesinde olan 8 Mart ‘ta Resmi Tatil, Şiddetsiz Ve Güvenli Kentler, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’de somut adımlar istedi, diğer taleplerini de dile getirdi. Ardından meydandan ayrıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.