Çavuşoğlu’ndan taraftara otobüs sözü!

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.02.2024 - 00:18, Güncelleme: 22.02.2024 - 00:18
 

Çavuşoğlu’ndan taraftara otobüs sözü!

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bir araya geldiği, Denizlispor taraftarlarına otobüs sözü verdi.

CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli ve Denizlispor’un eski başkanı Ali Marım ve beraberindeki heyetle birlikte Denizlispor’un 2 taraftar grubu, “Karaordu ve Yeşilcephe” ile buluştu. Coşku ve ilgiyle karşılanan Çavuşoğlu, taraftarların şikayetlerini, sorunlarını dinledi. Çavuşoğlu, “Her maç öncesinde nasıl otobüs bulacağız derdiyle dilenci durumuna düşmeniz ayıbımızdır. Taraftar gruplarına deplasmana giderken birer otobüs vereceğiz” dedi. Denizlispor’un hak ettiği eski, mutlu ve başarıdan başarıya koştuğu günlerine kavuşması için elinden geleni yapacağının altını çizen Çavuşoğlu, Denizlispor tribünlerinden eskiden olduğu gibi yine sevinç tezahüratları yükseleceğinin sözünü verdi. Taraftarlar, verilen sözleri ilgiyle dinledi ve Çavuşoğlu’nu tezahüratlarla, alkışlarla uğurladı.
CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bir araya geldiği, Denizlispor taraftarlarına otobüs sözü verdi.

CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli ve Denizlispor’un eski başkanı Ali Marım ve beraberindeki heyetle birlikte Denizlispor’un 2 taraftar grubu, “Karaordu ve Yeşilcephe” ile buluştu. Coşku ve ilgiyle karşılanan Çavuşoğlu, taraftarların şikayetlerini, sorunlarını dinledi.

Çavuşoğlu, “Her maç öncesinde nasıl otobüs bulacağız derdiyle dilenci durumuna düşmeniz ayıbımızdır. Taraftar gruplarına deplasmana giderken birer otobüs vereceğiz” dedi.

Denizlispor’un hak ettiği eski, mutlu ve başarıdan başarıya koştuğu günlerine kavuşması için elinden geleni yapacağının altını çizen Çavuşoğlu, Denizlispor tribünlerinden eskiden olduğu gibi yine sevinç tezahüratları yükseleceğinin sözünü verdi. Taraftarlar, verilen sözleri ilgiyle dinledi ve Çavuşoğlu’nu tezahüratlarla, alkışlarla uğurladı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.