Çaybaşı Caddesi Yıkanıp Dezenfekte Edildi

GÜNDEM 16.04.2020 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çaybaşı Caddesi Yıkanıp Dezenfekte Edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında temizlik ve hijyen çalışmaları kapsamında Çaybaşı Caddesi'nde yıkama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çin'in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin yoğun olarak kullanılan caddelerinde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'ne bağlı ekipler Çaybaşı Caddesi’ni yol ve tüm kaldırımlarını sabunlu suyla yıkayarak dezenfekte etti. Cadde boyunca yol ve kaldırımları sabunlu suyla yıkayan ekipler talep eden esnafın işyerleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’ni de Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte etti.     Büyükşehir mesai mefhumu gözetmeden görev başında   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye ekiplerinin salgınla mücadelede her türlü tedbir için çalıştığını vurguladı. Vatandaşların belirtilen kurallara uyması gerektiğinin söyleyen Başkan Osman Zolan, yoğun olarak kullanılan caddelerin dezenfekte edildiğini belirtti. Bunun için özel bir çalışmanın yürütüldüğünün altını çizen Başkan Zolan, koronavirüs mücadelesinde mesai mefhumu gözetmeden vatandaşların sağlığı ve huzuru için çabaladıklarını dile getirdi.        

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında temizlik ve hijyen çalışmaları kapsamında Çaybaşı Caddesi'nde yıkama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çin'in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin yoğun olarak kullanılan caddelerinde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'ne bağlı ekipler Çaybaşı Caddesi’ni yol ve tüm kaldırımlarını sabunlu suyla yıkayarak dezenfekte etti. Cadde boyunca yol ve kaldırımları sabunlu suyla yıkayan ekipler talep eden esnafın işyerleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’ni de Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte etti.

 

 

Büyükşehir mesai mefhumu gözetmeden görev başında

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye ekiplerinin salgınla mücadelede her türlü tedbir için çalıştığını vurguladı. Vatandaşların belirtilen kurallara uyması gerektiğinin söyleyen Başkan Osman Zolan, yoğun olarak kullanılan caddelerin dezenfekte edildiğini belirtti. Bunun için özel bir çalışmanın yürütüldüğünün altını çizen Başkan Zolan, koronavirüs mücadelesinde mesai mefhumu gözetmeden vatandaşların sağlığı ve huzuru için çabaladıklarını dile getirdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.