Çaykur Rizespor - Denizlispor 3-2

SPOR 02.12.2017 - 15:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çaykur Rizespor - Denizlispor 3-2

TFF 1. Lig’in 14. haftasında Denizlispor zorlu deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-Siyahlı ekip Rizespor karşılaşmasından 3-2 mağlup ayrıldı.   Müsabakaya etkili başlayan ev sahibi takım ilk yarı Denizlispor karşısında 2-0 üstün olarak soyunma odasına gitti.   Denizlispor’da ilk yarının sonlarında kırmızı kart görerek oyun dışı olan Burak Altınparmak’ın eksikliği ile ikinci yarıya başladı.  İkinci yarıya da oyun üstünlüğü ile başlayan Rizespor 49. Dakikada Leonard Kweuke’nin golüyle 3-0 öne geçti. Denizlispor Karşılaşmanın 53. Dakikasında Andre Moritz ve 79. Dakikasında Berkan Afşarlı’nın golüyle skor 3-2 oldu.   Maçın sonlarında 90.dakikada Andre Moritz’de kırmızı kart görerek Denizlispor 9 kişi ile Rizespor’a 3-2 mağlup oldu. Denizlispor'da Rizespor karşılaşmasını yeşil-siyahlı ekibe gönül vermiş 3 taraftar izleyerek destek verdi.     Maçtan dakikalar   1’ Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.   5’  GOL!! Leonard Kweuke Çaykur Rizespor takımını öne geçiren golü atıyor.   16' Denizlispor takımında Andre Moritz hakem Abdulkadir Bitigen tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.   42' Çaykur Rizespor takımında Leonard Kweuke hakem Abdulkadir Bitigen tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.   44' GOL!! Leonard Kweuke ile Çaykur Rizespor farkı 2'ye çıkarıyor.   45' Denizlispor için kötü haber! Hakem Abdulkadir Bitigen kırmızı kartını gösteriyor ve Burak Altıparmak oyundan ihraç ediliyor.     49' GOOOLL!! Leonard Kweuke tabelayı 3 - 0 olarak değiştiriyor.   53' GOOOLL!! Andre Moritz tabelayı 3 - 1 olarak değiştiriyor.   65' Çaykur Rizespor takımında Lincoln Henrique hakem Abdulkadir Bitigen tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.   79' GOOOLL!! Berkan Afşarlı, farkı 1'e indiren golü atıyor.   90' Denizlispor takımında Andre Moritz kırmızı kart ile cezalandırılıyor ve takımını eksik bırakıyor.  

TFF 1. Lig’in 14. haftasında Denizlispor zorlu deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-Siyahlı ekip Rizespor karşılaşmasından 3-2 mağlup ayrıldı.

 

Müsabakaya etkili başlayan ev sahibi takım ilk yarı Denizlispor karşısında 2-0 üstün olarak soyunma odasına gitti.

 

Denizlispor’da ilk yarının sonlarında kırmızı kart görerek oyun dışı olan Burak Altınparmak’ın eksikliği ile ikinci yarıya başladı.  İkinci yarıya da oyun üstünlüğü ile başlayan Rizespor 49. Dakikada Leonard Kweuke’nin golüyle 3-0 öne geçti. Denizlispor Karşılaşmanın 53. Dakikasında Andre Moritz ve 79. Dakikasında Berkan Afşarlı’nın golüyle skor 3-2 oldu.

 

Maçın sonlarında 90.dakikada Andre Moritz’de kırmızı kart görerek Denizlispor 9 kişi ile Rizespor’a 3-2 mağlup oldu. Denizlispor'da Rizespor karşılaşmasını yeşil-siyahlı ekibe gönül vermiş 3 taraftar izleyerek destek verdi.

 

 

Maçtan dakikalar

 

1’ Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

 

5’  GOL!! Leonard Kweuke Çaykur Rizespor takımını öne geçiren golü atıyor.

 

16' Denizlispor takımında Andre Moritz hakem Abdulkadir Bitigen tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

 

42' Çaykur Rizespor takımında Leonard Kweuke hakem Abdulkadir Bitigen tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

 

44' GOL!! Leonard Kweuke ile Çaykur Rizespor farkı 2'ye çıkarıyor.

 

45' Denizlispor için kötü haber! Hakem Abdulkadir Bitigen kırmızı kartını gösteriyor ve Burak Altıparmak oyundan ihraç ediliyor.

 

 

49' GOOOLL!! Leonard Kweuke tabelayı 3 - 0 olarak değiştiriyor.

 

53' GOOOLL!! Andre Moritz tabelayı 3 - 1 olarak değiştiriyor.

 

65' Çaykur Rizespor takımında Lincoln Henrique hakem Abdulkadir Bitigen tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

 

79' GOOOLL!! Berkan Afşarlı, farkı 1'e indiren golü atıyor.

 

90' Denizlispor takımında Andre Moritz kırmızı kart ile cezalandırılıyor ve takımını eksik bırakıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.