Çetin Kasap Çaybaşı’nda açıldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.02.2023 - 11:14, Güncelleme: 18.02.2023 - 11:34
 

Çetin Kasap Çaybaşı’nda açıldı

Denizli’de kasap çıraklığına 1979 yılında Gözde Kasap’ta başlayan ve çalıştığı kasap dükkanını devralan Aydın Çetin, yeni projesi ile isim değişikliği yaparak Çetin Kasap olarak Çaybaşı Mahallesi’nde açılışını gerçekleştirdi.

44 yıldır kasaplık mesleği ile uğraşan ve çıraklıkla başladığı dükkanı devralan Aydın Çetin, Çaybaşı Mahallesi’nde isim değişikliğine giderek ikinci şubesi olan Çetin Kasabın açılışını dün gerçekleştirdi. Çetin Kasap’ın açılışına Denizli Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Hasan Hüseyin Öz ve birçok davetli katıldı. Açılış kurdelesini dualar eşliğinde kesen Başkan Öz; “Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 1979 yılında Bayramyerinde bulunan Gözde Kasap’ta mesleğe başladığını belirten Aydın Çetin, “Allah’ın izniyle bugün itibariyle Çetin Kasap olarak Çaybaşı Caddesi’nde açılışımızı gerçekleştirdik. Açılışımıza katılan veya katılamayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün dostlarımızı ve sevdiklerimizi bekliyoruz. Daha önce Bayramyerinde Gözde Kasap olarak mesleğimizi sürdürüyorduk.  İkinci şube olarak Çaybaşı Caddesi’nde, isim değişikliği ile Çetin Kasap olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bayramyerinde Gözde Kasap, Çaybaşı’nda Çetin Kasap” ifadelerini kullandı. Açılışa katılan davetlilere ve vatandaşlara lokma ikramında bulunan Çetin Kasap’ın ilk açılış gününde vatandaşlar et çeşitlerinden alış-veriş yaptı.
Denizli’de kasap çıraklığına 1979 yılında Gözde Kasap’ta başlayan ve çalıştığı kasap dükkanını devralan Aydın Çetin, yeni projesi ile isim değişikliği yaparak Çetin Kasap olarak Çaybaşı Mahallesi’nde açılışını gerçekleştirdi.

44 yıldır kasaplık mesleği ile uğraşan ve çıraklıkla başladığı dükkanı devralan Aydın Çetin, Çaybaşı Mahallesi’nde isim değişikliğine giderek ikinci şubesi olan Çetin Kasabın açılışını dün gerçekleştirdi.

Çetin Kasap’ın açılışına Denizli Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Hasan Hüseyin Öz ve birçok davetli katıldı. Açılış kurdelesini dualar eşliğinde kesen Başkan Öz; “Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

1979 yılında Bayramyerinde bulunan Gözde Kasap’ta mesleğe başladığını belirten Aydın Çetin, “Allah’ın izniyle bugün itibariyle Çetin Kasap olarak Çaybaşı Caddesi’nde açılışımızı gerçekleştirdik. Açılışımıza katılan veya katılamayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün dostlarımızı ve sevdiklerimizi bekliyoruz. Daha önce Bayramyerinde Gözde Kasap olarak mesleğimizi sürdürüyorduk.  İkinci şube olarak Çaybaşı Caddesi’nde, isim değişikliği ile Çetin Kasap olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bayramyerinde Gözde Kasap, Çaybaşı’nda Çetin Kasap” ifadelerini kullandı.

Açılışa katılan davetlilere ve vatandaşlara lokma ikramında bulunan Çetin Kasap’ın ilk açılış gününde vatandaşlar et çeşitlerinden alış-veriş yaptı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.