CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Denizli’ye Geliyor

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.02.2022 - 14:13, Güncelleme: 22.02.2022 - 14:13
 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Denizli’ye Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Şubat Perşembe Günü Denizli’ye geliyor.

Kılıçdaroğlu, Denizli ziyaretinde Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odası Başkanları, Muhtarlar ve Kanaat Önderleriyle bir araya gelecek, görüş, öneri ve eleştirilerini dinleyecek. Yerel ve ulusal gündemle ilgili açıklama yapacak. Toplantının açılış bölümü basına açık olacak. Görüş ve önerilerin konuşulduğu kısım basına kapalı olarak gerçekleştirilecek. Kılıçdaroğlu’nun programı hakkında bilgi veren İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu: “CHP İl Başkanlığı olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Denizli’ye davet ettik. Denizli’de Genel Başkanımızın ziyareti öncesi eski Devlet Bakanımız Erdoğan Toprak koordinasyonu ile Tokat Milletvekilimiz Kadim Durmaz, Muğla Milletvekilimiz Mürsel Alban, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal, İstanbul Milletvekilimiz Özgür Karabat, Manisa Milletvekilimiz Bekir Başevirgen ve Genel Başkan Yardımcımız, Denizli Milletvekilimiz Gülizar Biçer Karaca ile STK’ları, Meslek Odalarını ve esnafları ziyaret ettik.  Genel Başkanımız 24 Şubat Perşembe günü ilimizde saat 11:00 de Meslek Odaları, STK, Üretici Birlikleri, Kooperatifler, Muhtarlarımız, Kadın ve Genç girişimcilerimizle Denizli’ye değer katmış kanaat önderleri ile samimi bir ortamda buluşup, soru cevaplı sohbet, daha sonra Merkezefendi Belediyemizin açılışları yanı sıra, Babadağ, Bozkurt, Honaz, Serinhisar belediyelerimizin proje ve açılışlarını yapacak. Denizli’de Kadınlar ve geleceğimiz gençlerle buluşup sohbetler edecek ve akşam kentimizden ayrılacak.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Şubat Perşembe Günü Denizli’ye geliyor.

Kılıçdaroğlu, Denizli ziyaretinde Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odası Başkanları, Muhtarlar ve Kanaat Önderleriyle bir araya gelecek, görüş, öneri ve eleştirilerini dinleyecek. Yerel ve ulusal gündemle ilgili açıklama yapacak. Toplantının açılış bölümü basına açık olacak. Görüş ve önerilerin konuşulduğu kısım basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Kılıçdaroğlu’nun programı hakkında bilgi veren İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu: “CHP İl Başkanlığı olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Denizli’ye davet ettik.

Denizli’de Genel Başkanımızın ziyareti öncesi eski Devlet Bakanımız Erdoğan Toprak koordinasyonu ile Tokat Milletvekilimiz Kadim Durmaz, Muğla Milletvekilimiz Mürsel Alban, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal, İstanbul Milletvekilimiz Özgür Karabat, Manisa Milletvekilimiz Bekir Başevirgen ve Genel Başkan Yardımcımız, Denizli Milletvekilimiz Gülizar Biçer Karaca ile STK’ları, Meslek Odalarını ve esnafları ziyaret ettik. 

Genel Başkanımız 24 Şubat Perşembe günü ilimizde saat 11:00 de Meslek Odaları, STK, Üretici Birlikleri, Kooperatifler, Muhtarlarımız, Kadın ve Genç girişimcilerimizle Denizli’ye değer katmış kanaat önderleri ile samimi bir ortamda buluşup, soru cevaplı sohbet, daha sonra Merkezefendi Belediyemizin açılışları yanı sıra, Babadağ, Bozkurt, Honaz, Serinhisar belediyelerimizin proje ve açılışlarını yapacak.

Denizli’de Kadınlar ve geleceğimiz gençlerle buluşup sohbetler edecek ve akşam kentimizden ayrılacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.