CHP Pamukkale’de Belediye Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.02.2024 - 22:24, Güncelleme: 04.02.2024 - 22:24
 

CHP Pamukkale’de Belediye Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Adayları ön seçim ile belirlendi. Partililer belediye meclis üyesi adaylarını belirlemek için sandık başına gitti.

CHP Pamukkale’de belediye meclis üyesi adaylarını ön seçim ile belirlenmesine karar verilmişti. Ön seçim için CHP Eski İl Başkanlığı’nda sandıklar kuruldu. Partililer 4 Şubat Pazar(bugün) saat 08:00’da oy kullanma işlemine başladı. Oy kullanma işlemi 17:00’da sona erdi.  Pamukkale belediyesi 33 meclis üyesi ve 4 kontenjan ile yönetiliyor. 33 belediye meclis üyesinin çift sırada olan 16 tanesini üyeler belirledi. Başkan Coşkun, “Örgüt Denetiminde Ön Seçim Pamukkale’mize Hayırlı Olsun” CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun seçim sonrası yaptığı konuşmada, “Bugün üyelerimizle birlikte demokrasi şöleni yaşadık. Belediye meclis üyesi adaylarının kadrosu içerisinde yer alacak olan çift sıradaki aday arkadaşlarımızı ön seçim usulü ile belirledik. Demokrasinin güzel bir örneğini sergiledik. Bir kişinin ya da birkaç kişinin belirlediği belediye meclis üyeleri ile değil üyelerimizin belirlemesini istedik. En azından yarı kadroyu üyelerimiz belirledi. Kalan tek kadrolar da liyakat seviyesine ve gerekliliklere göre değerlendirilecektir. Sosyal demokrat bir parti olmanın gereği budur. Sağlıklı bir şekilde oylamamız bitti. Örgüt denetiminde ön seçimin Pamukkale'mize ve Denizli'mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. İşte ön seçim sonucu Pamukkale Belediye Meclis üyesi adayı olan isimler; Emrah Cihan Deniz: 745 oy Mahinur Dingil: 682 oy Himmet Keysan:646 oy Havva Kinik:614 oy İbrahim Savan: 575 oy Betül Yiğit: 555 oy Rıdvan Yıldız: 497 oy Nuray Şadiye Özkaya: 449 oy Neriman Göksal: 443 oy Gökben Askeroğlu: 443 oy Rakip Evren: 440 oy Ümmügül Gemi: 406 oy Esat Öğün: 392 oy Hopan Aysun Moralı: 387 oy Emirhan Ali Gönültaş: 374 oy Ramazan Çetin: 364 oy
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Adayları ön seçim ile belirlendi. Partililer belediye meclis üyesi adaylarını belirlemek için sandık başına gitti.

CHP Pamukkale’de belediye meclis üyesi adaylarını ön seçim ile belirlenmesine karar verilmişti. Ön seçim için CHP Eski İl Başkanlığı’nda sandıklar kuruldu. Partililer 4 Şubat Pazar(bugün) saat 08:00’da oy kullanma işlemine başladı. Oy kullanma işlemi 17:00’da sona erdi.  Pamukkale belediyesi 33 meclis üyesi ve 4 kontenjan ile yönetiliyor. 33 belediye meclis üyesinin çift sırada olan 16 tanesini üyeler belirledi.

Başkan Coşkun, “Örgüt Denetiminde Ön Seçim Pamukkale’mize Hayırlı Olsun”

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun seçim sonrası yaptığı konuşmada, “Bugün üyelerimizle birlikte demokrasi şöleni yaşadık. Belediye meclis üyesi adaylarının kadrosu içerisinde yer alacak olan çift sıradaki aday arkadaşlarımızı ön seçim usulü ile belirledik. Demokrasinin güzel bir örneğini sergiledik. Bir kişinin ya da birkaç kişinin belirlediği belediye meclis üyeleri ile değil üyelerimizin belirlemesini istedik. En azından yarı kadroyu üyelerimiz belirledi. Kalan tek kadrolar da liyakat seviyesine ve gerekliliklere göre değerlendirilecektir. Sosyal demokrat bir parti olmanın gereği budur. Sağlıklı bir şekilde oylamamız bitti. Örgüt denetiminde ön seçimin Pamukkale'mize ve Denizli'mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İşte ön seçim sonucu Pamukkale Belediye Meclis üyesi adayı olan isimler;

Emrah Cihan Deniz: 745 oy

Mahinur Dingil: 682 oy

Himmet Keysan:646 oy

Havva Kinik:614 oy

İbrahim Savan: 575 oy

Betül Yiğit: 555 oy

Rıdvan Yıldız: 497 oy

Nuray Şadiye Özkaya: 449 oy

Neriman Göksal: 443 oy

Gökben Askeroğlu: 443 oy

Rakip Evren: 440 oy

Ümmügül Gemi: 406 oy

Esat Öğün: 392 oy

Hopan Aysun Moralı: 387 oy

Emirhan Ali Gönültaş: 374 oy

Ramazan Çetin: 364 oy

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.