CHP’li Arpacı, Saha Gezilerini Hızla Sürdürüyor

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.08.2023 - 11:35, Güncelleme: 18.08.2023 - 11:35
 

CHP’li Arpacı, Saha Gezilerini Hızla Sürdürüyor

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, bir taraftan partisinin ilçe kongrelerine katılırken aynı zamanda saha gezilerini de hızla sürdürüyor. Dün, Çivril İlçe Kongresi’ne katılan Arpacı, kongre sonrası Çal’ın Süller, Kocaköy, Dayılar ve Aşağıseyit Mahallelerini ziyaret etti.

TBMM’nin tatil olmasını fırsat olarak gören Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, bir taraftan partisinin ilçe kongrelerine katılırken öte yandan saha gezilerine de hız verdi. Dün (17 Ağustos) Çivril İlçe Kongresi’ne katılan CHP’li Arpacı, kongrenin ardından kongrede Divan Başkanı olan CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ile birlikte Çal’ın Süller, Kocaköy, Dayılar ve Aşağıseyit Mahallelerini ziyaret etti. CHP’li Arpacı ve Karakoz’a ziyaretlerinde CHP Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı eşlik etti. HEMŞERİLERİMİZİN TBMM’DE SESLERİ OLACAĞIZ CHP’li Arpacı, Çal’ın Süller, Kocaköy, Dayılar ve Aşağıseyit Mahallelerinde muhtarlar ve mahalle sakinleri ile görüştü, bölge halkının sorunlarını dinledi. Çal’daki ziyaretlerini değerlendiren CHP’li Arpacı, “Hemşerilerimizle mahallelerimizin ve bölgenin ortak sorunu olan Büyük Menderes Havzası'ndaki sulama sorununu konuştuk, mazot fiyatlarına dair yakarışlarını dinledik. Hava koşulları nedeniyle ürün hasatlarındaki zayiatların ortak sorunları olduğunu gördük. Çal-Denizli yollarının darlığı ve bakımsızlığı konusundaki şikayetleri dinledik. Sorunların çözümü için hemşerilerimizin TBMM’de sesleri olacağız” dedi.
CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, bir taraftan partisinin ilçe kongrelerine katılırken aynı zamanda saha gezilerini de hızla sürdürüyor. Dün, Çivril İlçe Kongresi’ne katılan Arpacı, kongre sonrası Çal’ın Süller, Kocaköy, Dayılar ve Aşağıseyit Mahallelerini ziyaret etti.

TBMM’nin tatil olmasını fırsat olarak gören Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, bir taraftan partisinin ilçe kongrelerine katılırken öte yandan saha gezilerine de hız verdi. Dün (17 Ağustos) Çivril İlçe Kongresi’ne katılan CHP’li Arpacı, kongrenin ardından kongrede Divan Başkanı olan CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ile birlikte Çal’ın Süller, Kocaköy, Dayılar ve Aşağıseyit Mahallelerini ziyaret etti. CHP’li Arpacı ve Karakoz’a ziyaretlerinde CHP Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı eşlik etti.

HEMŞERİLERİMİZİN TBMM’DE SESLERİ OLACAĞIZ

CHP’li Arpacı, Çal’ın Süller, Kocaköy, Dayılar ve Aşağıseyit Mahallelerinde muhtarlar ve mahalle sakinleri ile görüştü, bölge halkının sorunlarını dinledi. Çal’daki ziyaretlerini değerlendiren CHP’li Arpacı, “Hemşerilerimizle mahallelerimizin ve bölgenin ortak sorunu olan Büyük Menderes Havzası'ndaki sulama sorununu konuştuk, mazot fiyatlarına dair yakarışlarını dinledik. Hava koşulları nedeniyle ürün hasatlarındaki zayiatların ortak sorunları olduğunu gördük. Çal-Denizli yollarının darlığı ve bakımsızlığı konusundaki şikayetleri dinledik. Sorunların çözümü için hemşerilerimizin TBMM’de sesleri olacağız” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.