Çınar Kitap Kahve'de Kur'an-I Kerim'i Öğrendiler

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.06.2022 - 09:15, Güncelleme: 14.06.2022 - 09:15
 

Çınar Kitap Kahve'de Kur'an-I Kerim'i Öğrendiler

Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de, Kur'an-ı Kerim’e geçiş programı gerçekleştirildi.

Kuran-ı Kerim’e geçiş programında çocuklar kendilerini izlemeye gelen ailelerine sevinçli anlar yaşattı. Öğrenciler ezberledikleri ayet ve hadisleri okuyup katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Kuran-ı Kerim’e geçiş programında konuşan Ensar Vakfı Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kaçar, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim, Rabbimizin insanlığa en güzel armağanıdır. Kur'an-ı okumak, öğrenmek, anlamak ve yaşamak, bizim için en büyük mutluluk vesilesidir. Peygamber efendimiz Hadis-i şeriflerinde, "Sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve öğretendir" buyurmuştur. Ensar Vakfımız da bu hadis-i şerifi düstur edinerek Şehrimizde var gücüyle çalışmalar yürütmektedir. Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahvemizde düzenlemiş olduğumuz Kur'an  Kursumuza katılarak Kur'an'a geçen öğrencileri ve Kur'an eğitimini almalarını sağlayan Ailelerini, İslam ve Kur'an sevgisini öğrencilerimize aşılayan öğretmenlerimizi tebrik ederim” dedi. Program sonunda Kur'an-ı Kerim'e geçen öğrencilere çeşitli hediyelerle birlikte Kur'an-ı Kerim'e geçme belgesi, velilerine de tebrik belgesi verildi. 
Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de, Kur'an-ı Kerim’e geçiş programı gerçekleştirildi.

Kuran-ı Kerim’e geçiş programında çocuklar kendilerini izlemeye gelen ailelerine sevinçli anlar yaşattı. Öğrenciler ezberledikleri ayet ve hadisleri okuyup katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

Kuran-ı Kerim’e geçiş programında konuşan Ensar Vakfı Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kaçar, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim, Rabbimizin insanlığa en güzel armağanıdır. Kur'an-ı okumak, öğrenmek, anlamak ve yaşamak, bizim için en büyük mutluluk vesilesidir. Peygamber efendimiz Hadis-i şeriflerinde, "Sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve öğretendir" buyurmuştur. Ensar Vakfımız da bu hadis-i şerifi düstur edinerek Şehrimizde var gücüyle çalışmalar yürütmektedir. Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahvemizde düzenlemiş olduğumuz Kur'an  Kursumuza katılarak Kur'an'a geçen öğrencileri ve Kur'an eğitimini almalarını sağlayan Ailelerini, İslam ve Kur'an sevgisini öğrencilerimize aşılayan öğretmenlerimizi tebrik ederim” dedi.

Program sonunda Kur'an-ı Kerim'e geçen öğrencilere çeşitli hediyelerle birlikte Kur'an-ı Kerim'e geçme belgesi, velilerine de tebrik belgesi verildi. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.