Çınar Kitap Kahve’nin Konuğu Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı Oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.05.2022 - 12:53, Güncelleme: 22.05.2022 - 12:53
 

Çınar Kitap Kahve’nin Konuğu Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı Oldu

Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve'de "Bir Yazar-Bir Eser" buluşmalarının bu Ayki konuğu Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı oldu.

Söyleşi şeklinde gerçekleştirilen programda Kavaklı, katılımcılara Peygamberimizin nasıl bir eğitimci olduğu, O'nun eğitim anlayışı neydi? Toplumu nasıl ıslah etti, bu topluma ne getirdi gibi konuları anlattı. Kur'an-ı Kerim'in yeniden okunması, anlaşılması ve yaşanması gerektiğinin altını çizen Kavaklı, “Sade bir dille, insanların ve insanlığın problemlerini ele alan eserler kaleme alıyorum. İnsanları kötüden iyiye, çirkinden güzele, inançsızlıktan imana doğru değiştirmeyi, barış ve kardeşlik duygularını güçlendirmeyi hedef edindim. İnsanları melekleştirebilirsek dünyayı cennete çevirebileceğimize inanıyorum. Bu maksatla yazıyorum” ifadelerine yer verdi. Kavaklı, söyleşi sonrası okurlarına kitaplarını imzaladı.
Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve'de "Bir Yazar-Bir Eser" buluşmalarının bu Ayki konuğu Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı oldu.

Söyleşi şeklinde gerçekleştirilen programda Kavaklı, katılımcılara Peygamberimizin nasıl bir eğitimci olduğu, O'nun eğitim anlayışı neydi? Toplumu nasıl ıslah etti, bu topluma ne getirdi gibi konuları anlattı.

Kur'an-ı Kerim'in yeniden okunması, anlaşılması ve yaşanması gerektiğinin altını çizen Kavaklı, “Sade bir dille, insanların ve insanlığın problemlerini ele alan eserler kaleme alıyorum. İnsanları kötüden iyiye, çirkinden güzele, inançsızlıktan imana doğru değiştirmeyi, barış ve kardeşlik duygularını güçlendirmeyi hedef edindim. İnsanları melekleştirebilirsek dünyayı cennete çevirebileceğimize inanıyorum. Bu maksatla yazıyorum” ifadelerine yer verdi.

Kavaklı, söyleşi sonrası okurlarına kitaplarını imzaladı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.