Cinsel içerikli hap ve tarihi eser kaçakçılarına operasyon

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.03.2023 - 16:59, Güncelleme: 06.03.2023 - 16:59
 

Cinsel içerikli hap ve tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Denizli’de bir şüpheliden binlerce cinsel içerikli hap ele geçirilirken, 6 kişi ise tarama cihazıyla define ararken yakalandı.

Denizli’de kaçakçıların önüne geçmek için çalışmalar sürdürülüyor. Bu çerçevede son bir hafta içinde ‘Eşya kaçaklığı’ suçunun önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda, 1 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheli hakkında işlem yapılırken operasyonda; 12 bin 527 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi. Devam eden çalışmalar neticesinde, tarama cihazı ile define arayarak kaçak kazı yaptığı tespit edilen 6 şüpheli, gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Yakalanan şüpheliler hakkında “Tarihi eser kaçakçılığı suçu” çerçevesinde adli işlem yapıldı. Kazıda ve aramada kullanılan malzemelere el konuldu.  
Denizli’de bir şüpheliden binlerce cinsel içerikli hap ele geçirilirken, 6 kişi ise tarama cihazıyla define ararken yakalandı.

Denizli’de kaçakçıların önüne geçmek için çalışmalar sürdürülüyor. Bu çerçevede son bir hafta içinde ‘Eşya kaçaklığı’ suçunun önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda, 1 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheli hakkında işlem yapılırken operasyonda; 12 bin 527 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi.



Devam eden çalışmalar neticesinde, tarama cihazı ile define arayarak kaçak kazı yaptığı tespit edilen 6 şüpheli, gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Yakalanan şüpheliler hakkında “Tarihi eser kaçakçılığı suçu” çerçevesinde adli işlem yapıldı. Kazıda ve aramada kullanılan malzemelere el konuldu.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.