Çivril OSB’nin yer seçimi onaylandı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.05.2023 - 10:05, Güncelleme: 23.05.2023 - 10:05
 

Çivril OSB’nin yer seçimi onaylandı

Denizli'nin Çivril ilçesine yapılacak olan Organize Sanayii Bölgesi için önemli bir adım atıldı. Çivril OSB için yer seçimi bakanlık tarafından onaylandı.

İlçede sanayi ve ticaretin daha da gelişmesini sağlamak için Çivril Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçirmek için daha önce Denizli Valiliğinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri ve kurum temsilcileri ile yer seçimine ilişkin kurul toplantısı gerçekleştirilmişti. Çivril OSB ile ilgili yer seçimi komisyonu tarafından uygun görülen 125 hektarlık alanın sınırları belirlendi. Konuyla ilgili müjdeyi, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin verdi. Çivril OSB için önemli bir adım atıldığını ve yer seçimi onayının çıktığını duyuran Şahin Tin; “Üretim ve ihracat merkezi Denizli’mizin sanayisi giderek büyüyor, ilçelere yayılıyor. Çivril Organize Sanayi Bölgesi’nin yerinin kesinleştiği müjdesini vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Hayırlı olsun” dedi.
Denizli'nin Çivril ilçesine yapılacak olan Organize Sanayii Bölgesi için önemli bir adım atıldı. Çivril OSB için yer seçimi bakanlık tarafından onaylandı.

İlçede sanayi ve ticaretin daha da gelişmesini sağlamak için Çivril Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçirmek için daha önce Denizli Valiliğinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri ve kurum temsilcileri ile yer seçimine ilişkin kurul toplantısı gerçekleştirilmişti. Çivril OSB ile ilgili yer seçimi komisyonu tarafından uygun görülen 125 hektarlık alanın sınırları belirlendi.

Konuyla ilgili müjdeyi, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin verdi. Çivril OSB için önemli bir adım atıldığını ve yer seçimi onayının çıktığını duyuran Şahin Tin; “Üretim ve ihracat merkezi Denizli’mizin sanayisi giderek büyüyor, ilçelere yayılıyor. Çivril Organize Sanayi Bölgesi’nin yerinin kesinleştiği müjdesini vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.