Çöl sıcaklıklarıyla kavrulan Denizli, yaz yağmuruyla serinledi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.08.2023 - 18:16, Güncelleme: 17.08.2023 - 18:16
 

Çöl sıcaklıklarıyla kavrulan Denizli, yaz yağmuruyla serinledi

Günlerdir çöl sıcaklıklarıyla kavrulan Denizli’de, öğleden sonra aniden başlayan fırtınanın ardından yağan yaz yağmuru vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Günlerdir termometrelerin 35 - 40 dereceleri gösterdiği Denizli’de, bugün ve yarın yılın en sıcak günlerinin yaşanması beklenirken, yağmur sürprizi yaşandı. Öğleden sonra kısa süre etkili olan fırtına, daha sonra yerini sağanak yağışa bıraktı. Hafif şekilde yağan yaz yağmuru, günlerdir sıcaktan bunalan Denizlilileri serinletti. Kentin en işlek caddesi olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’na gezmek ve alışveriş için çıkan vatandaşlardan bazıları şemsiyeleriyle yağmura karşı önlem alırken, çoğunluk ise ıslanarak serinlemeyi tercih etti. Alışveriş için dışarıya çıktığında yağmura yakalanan Azra Özkan, yağan yağmurla birlikte oluşan serinliğin mutlu ettiğini söyledi. Küresel ısınmaya bağlı olarak mevsimsel değişimlerin yaşandığına dikkat çeken Özkan, yağmuru güzel bir şey olduğunu, kendisine huzur verdiğini ve sıcak hava sonrasında rahatlattığını kaydetti. Yağmurda ıslanmayı tercih eden Batuhan Ocak ise yağmurun sıcaktan bunalanları rahatlattığını ancak yağış sonrası ortaya çıkacak nemin sıcaklığın daha fazla hissedilmesine neden olabileceğine dikkat çekti.
Günlerdir çöl sıcaklıklarıyla kavrulan Denizli’de, öğleden sonra aniden başlayan fırtınanın ardından yağan yaz yağmuru vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Günlerdir termometrelerin 35 - 40 dereceleri gösterdiği Denizli’de, bugün ve yarın yılın en sıcak günlerinin yaşanması beklenirken, yağmur sürprizi yaşandı. Öğleden sonra kısa süre etkili olan fırtına, daha sonra yerini sağanak yağışa bıraktı. Hafif şekilde yağan yaz yağmuru, günlerdir sıcaktan bunalan Denizlilileri serinletti. Kentin en işlek caddesi olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’na gezmek ve alışveriş için çıkan vatandaşlardan bazıları şemsiyeleriyle yağmura karşı önlem alırken, çoğunluk ise ıslanarak serinlemeyi tercih etti.

Alışveriş için dışarıya çıktığında yağmura yakalanan Azra Özkan, yağan yağmurla birlikte oluşan serinliğin mutlu ettiğini söyledi. Küresel ısınmaya bağlı olarak mevsimsel değişimlerin yaşandığına dikkat çeken Özkan, yağmuru güzel bir şey olduğunu, kendisine huzur verdiğini ve sıcak hava sonrasında rahatlattığını kaydetti.

Yağmurda ıslanmayı tercih eden Batuhan Ocak ise yağmurun sıcaktan bunalanları rahatlattığını ancak yağış sonrası ortaya çıkacak nemin sıcaklığın daha fazla hissedilmesine neden olabileceğine dikkat çekti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.