Çözüm Perinçek, Çözüm Vatan Partisi!

DENİZLİ 28.05.2018 - 14:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çözüm Perinçek, Çözüm Vatan Partisi!

Vatan Partisi Milletvekili adayları iki koldan Denizliyi turluyor. Birinci sıra adayı Mehmet Çobanoğlu ve partili ekip Çal Pazarı ve Çal’ın mahallelerinde halkla buluşurken Mesut Yılan, Halis Özkan ve genç adaylar Cansu Altınkaya ile Ahmet Suseven Güney Pazarı ve mahallelerinde halkla buluştu.    Vatan Partisi Denizli 1. Sıra milletvekili adayı, Emekli Eğitimci Mehmet Çobanoğlu berberindekiler bugün Çal ilçesinde pazarcı esnafı ve halkla bir araya geldi.   Halkın sorunlarını dinleyen Çobanoğlu, halkın sorularını da yanıtladı. Çobanoğlu, çözümü olan tek parti biziz. Sistem partisi değiliz. Önümüzdeki dönemde Türkiye’yi Türk milleti yönetecek.  Ekonomi batağa doğru gidiyor. Bizi bu bataktan ancak ve ancak Vatan Partisinin üretim ekonomisi programı düze çıkarır. Üretim ekonomisi ile pazarlar şenlenecek, üreticinin yüzü gülecek dedi.       Cumhuriyetçiyiz, milliyetçiyiz, halkçıyız, devrimciyiz, laikiz, devletçiyiz diyen Çobanoğlu, büyük krizlerden ancak devrimci çözümlerle çıkılır onun için devrimci olmayanlar meydana çıkmasın. Biz bu olağanüstü zamanlardan olağanüstü çözümlerle çıkacağız. Tekrar söylüyoruz devrimci olmayanlar, çözümü olmayanlar meydana çıkmasın dedi.     Güneyde pazarcı esnafı ve halkla buluşan diğer ekipten Denizli’nin en genç Milletvekili adayı Cansu Altınkaya da meclis bizimle gençleşecek. Bizimle şenlenecek. Sorunlara genç bakış açısı gelecek ve sorunlar daha kolay ve hızla çözülecek diye konuştu. Diğer genç aday Ahmet Seven de terör sorununu çözeceklerini, komşularla işbirliğini artıracaklarını, özellikle Suriye ile barışacaklarını belirterek bu barış ortamının pazarları da şenlendireceğini belirtti.  

Vatan Partisi Milletvekili adayları iki koldan Denizliyi turluyor. Birinci sıra adayı Mehmet Çobanoğlu ve partili ekip Çal Pazarı ve Çal’ın mahallelerinde halkla buluşurken Mesut Yılan, Halis Özkan ve genç adaylar Cansu Altınkaya ile Ahmet Suseven Güney Pazarı ve mahallelerinde halkla buluştu. 

 

Vatan Partisi Denizli 1. Sıra milletvekili adayı, Emekli Eğitimci Mehmet Çobanoğlu berberindekiler bugün Çal ilçesinde pazarcı esnafı ve halkla bir araya geldi.

 

Halkın sorunlarını dinleyen Çobanoğlu, halkın sorularını da yanıtladı. Çobanoğlu, çözümü olan tek parti biziz. Sistem partisi değiliz. Önümüzdeki dönemde Türkiye’yi Türk milleti yönetecek.  Ekonomi batağa doğru gidiyor. Bizi bu bataktan ancak ve ancak Vatan Partisinin üretim ekonomisi programı düze çıkarır. Üretim ekonomisi ile pazarlar şenlenecek, üreticinin yüzü gülecek dedi.  

 

 

Cumhuriyetçiyiz, milliyetçiyiz, halkçıyız, devrimciyiz, laikiz, devletçiyiz diyen Çobanoğlu, büyük krizlerden ancak devrimci çözümlerle çıkılır onun için devrimci olmayanlar meydana çıkmasın. Biz bu olağanüstü zamanlardan olağanüstü çözümlerle çıkacağız. Tekrar söylüyoruz devrimci olmayanlar, çözümü olmayanlar meydana çıkmasın dedi.

 

 

Güneyde pazarcı esnafı ve halkla buluşan diğer ekipten Denizli’nin en genç Milletvekili adayı Cansu Altınkaya da meclis bizimle gençleşecek. Bizimle şenlenecek. Sorunlara genç bakış açısı gelecek ve sorunlar daha kolay ve hızla çözülecek diye konuştu. Diğer genç aday Ahmet Seven de terör sorununu çözeceklerini, komşularla işbirliğini artıracaklarını, özellikle Suriye ile barışacaklarını belirterek bu barış ortamının pazarları da şenlendireceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.