Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partili belediyelere su faturalarında da indirim talimatı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2022 - 18:05, Güncelleme: 17.02.2022 - 18:05
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partili belediyelere su faturalarında da indirim talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tüm AK Partili belediyelere, bir kısmının geçtiğimiz günlerde başlattığı bir uygulamayı süratle yaygınlaştırmaları çağrısında bulunmak istiyorum. AK Partili belediyelerin olduğu yerlerde bizler en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşlarımızı su parasında aydınlatacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. 2023'ün önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Unutulmamalıdır ki 2023 AK Parti veya bizim şansımızdan ziyade ülkemiz ve milletimiz için bir dönüm noktası olacaktır. Türkiye bu seçimde demokrasi ve kalkınmasıyla eskinin köhne devirlerine dönüş ile aydınlık geleceğine yürüyüş arasında kritik bir tercih yapacaktır.Bu vesile ile tüm partili belediyelere, bir kısmının geçtiğimiz günlerde başlattığı bir uygulamayı süratle yaygınlaştırmaları çağrısında bulunmak istiyorum. Evet arkadaşlar su tarifelerinde birinci derecede belediye başkanlarıma sesleniyorum. Biz ne ana muhalefetiz ne ne şuyuz ne buyuz. Biz AK Parti'yiz. En az KDV indirimi kadar şartları uygun olanlar, bunun da üzerinde bir oranda indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır. Şimdi birçok belediyemiz açıkladı.”   AK Partili belediyelere su faturalarında da indirim talimatı veren Erdoğan şunları kaydetti: Ne dediler; yüzde 7 indirim yapacağız, neyde suda. Arkadaşlar yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşımıza su parasından İstanbul yüzde 25'in üzerinde zam talebiyle Meclise geldi ve sonunda geldiği noktaya bakalım. Mecliste tabii ağırlık bizde olduğu için arkadaşlarımız bunların bu zam talebine evet demediler. Biz vatandaşımızın bu noktada huzurunu istiyoruz. Çünkü bunlar seçim öncesinde diyorlardı ‘Suya biz indirim getireceğiz, ekmeğe indirim getireceğiz.' Tabii çıktı ağaları da Şanlıurfa'da 'Şanlıurfa'yı bize verin, biz de bundan böyle elektriği size bedava veririz' dedi. Bir defa elektriğin kimde olduğundan haberi yok. Elektrik şimdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı nerede, AK Parti iktidarında. Dolayısıyla burada şu an itibarıyla bizler elektrikte enerji ile ilgili tüm adımları en ideal şekilde atıyor ve vatandaşımıza zulmetmeyen bir süreci çalıştırıyoruz. Şimdi ben buradan diyorum ki Türkiye, AK Partili belediyelerin olduğu yerlerde bizler en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşlarımızı su parasında aydınlatacağız. Bizimki lafta kalmaz, bizimki uygulamada ve bu adımı da hemen süratle nasıl Kocaeli, Sakarya Belediyelerimiz bu adımları attıysa şu anda bugünden itibaren de süratte hemen tüm belediyelerimiz irili ufaklı inşallah bu adımı atmak suretiyle ana muhalefete, yavrularına, hepsine buradan sinyali veriyoruz” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tüm AK Partili belediyelere, bir kısmının geçtiğimiz günlerde başlattığı bir uygulamayı süratle yaygınlaştırmaları çağrısında bulunmak istiyorum. AK Partili belediyelerin olduğu yerlerde bizler en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşlarımızı su parasında aydınlatacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. 2023'ün önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Unutulmamalıdır ki 2023 AK Parti veya bizim şansımızdan ziyade ülkemiz ve milletimiz için bir dönüm noktası olacaktır. Türkiye bu seçimde demokrasi ve kalkınmasıyla eskinin köhne devirlerine dönüş ile aydınlık geleceğine yürüyüş arasında kritik bir tercih yapacaktır.Bu vesile ile tüm partili belediyelere, bir kısmının geçtiğimiz günlerde başlattığı bir uygulamayı süratle yaygınlaştırmaları çağrısında bulunmak istiyorum. Evet arkadaşlar su tarifelerinde birinci derecede belediye başkanlarıma sesleniyorum. Biz ne ana muhalefetiz ne ne şuyuz ne buyuz. Biz AK Parti'yiz. En az KDV indirimi kadar şartları uygun olanlar, bunun da üzerinde bir oranda indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır. Şimdi birçok belediyemiz açıkladı.”

 

AK Partili belediyelere su faturalarında da indirim talimatı veren Erdoğan şunları kaydetti:

Ne dediler; yüzde 7 indirim yapacağız, neyde suda. Arkadaşlar yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşımıza su parasından İstanbul yüzde 25'in üzerinde zam talebiyle Meclise geldi ve sonunda geldiği noktaya bakalım. Mecliste tabii ağırlık bizde olduğu için arkadaşlarımız bunların bu zam talebine evet demediler. Biz vatandaşımızın bu noktada huzurunu istiyoruz. Çünkü bunlar seçim öncesinde diyorlardı ‘Suya biz indirim getireceğiz, ekmeğe indirim getireceğiz.' Tabii çıktı ağaları da Şanlıurfa'da 'Şanlıurfa'yı bize verin, biz de bundan böyle elektriği size bedava veririz' dedi. Bir defa elektriğin kimde olduğundan haberi yok. Elektrik şimdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı nerede, AK Parti iktidarında. Dolayısıyla burada şu an itibarıyla bizler elektrikte enerji ile ilgili tüm adımları en ideal şekilde atıyor ve vatandaşımıza zulmetmeyen bir süreci çalıştırıyoruz. Şimdi ben buradan diyorum ki Türkiye, AK Partili belediyelerin olduğu yerlerde bizler en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşlarımızı su parasında aydınlatacağız. Bizimki lafta kalmaz, bizimki uygulamada ve bu adımı da hemen süratle nasıl Kocaeli, Sakarya Belediyelerimiz bu adımları attıysa şu anda bugünden itibaren de süratte hemen tüm belediyelerimiz irili ufaklı inşallah bu adımı atmak suretiyle ana muhalefete, yavrularına, hepsine buradan sinyali veriyoruz” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.