Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli Programı Ertelendi

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.10.2022 - 12:37, Güncelleme: 17.10.2022 - 12:37
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli Programı Ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Ekim Cumartesi günü yapılması planlanan Denizli programı ileri bir tarihe ertelendi.

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör konuyla ilgili açıklamada bulundu. Göngör; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli Programı ileri bir tarihe ertelenmiştir. 22 Ekim Cumartesi günü bir dizi ziyaret ve açılış için Denizli’ye gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli Programı kendilerinin yoğun yurt içi ve yurt dışı programları dolayısıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör Denizli'de gerçekleştirilecek olan programların tarihlerinin ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Ekim Cumartesi günü yapılması planlanan Denizli programı ileri bir tarihe ertelendi.

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Göngör; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli Programı ileri bir tarihe ertelenmiştir.

22 Ekim Cumartesi günü bir dizi ziyaret ve açılış için Denizli’ye gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli Programı kendilerinin yoğun yurt içi ve yurt dışı programları dolayısıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör Denizli'de gerçekleştirilecek olan programların tarihlerinin ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.