Cumhuriyet Bayramı Denizli’de coşkuyla kutlandı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.10.2022 - 12:45, Güncelleme: 29.10.2022 - 12:45
 

Cumhuriyet Bayramı Denizli’de coşkuyla kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yıl dönümü, Denizli’de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında dün 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda başlayan kutlamalar bugün de devam etti.

Denizli’de kutlamalar kapsamında dün 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’ndaki Atatürk anıtına, Denizli Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelengi sunuldu. Dünkü törene Denizli Valisi Ali Fuat Atik, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Bağımsız Milletvekili Haşim Teoman Sancar, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ertan Dabi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, adli ve askeri erkan, ilçe belediye başkanları, il müdürleri ve diğer protokol üyeleri katıldı. Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıldönümü nedeniyle bayram coşkusu Denizli’de bugün de devam etti. Denizli Valiliği önü ve Gazi Bulvarı’nda düzenlenen geçit törenine Denizlili vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi. Cumhuriyet Bayramı tüm okullarda da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Vali Ali Fuat Atik, Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Tebrikat Töreni’nde tebrikleri kabul etti.  Daha sonra Gazi Bulvarı’nda düzenlenen resmi geçit törenine Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ertan Dabi, Denizli protokolü ve vatandaşlar katıldı. Vali Ali Fuat Atik günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Tören Büyükşehir Belediyesi Halk oyunları ekibin gösterisi ile devam etti. Ardından askeri peronel, sporcular ve öğrencilerin geçit töreniyle sona erdi. Denizli’de çeşitli etkinliklerle kutlamalar devam edecek.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yıl dönümü, Denizli’de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında dün 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda başlayan kutlamalar bugün de devam etti.

Denizli’de kutlamalar kapsamında dün 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’ndaki Atatürk anıtına, Denizli Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelengi sunuldu.

Dünkü törene Denizli Valisi Ali Fuat Atik, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Bağımsız Milletvekili Haşim Teoman Sancar, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ertan Dabi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, adli ve askeri erkan, ilçe belediye başkanları, il müdürleri ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıldönümü nedeniyle bayram coşkusu Denizli’de bugün de devam etti. Denizli Valiliği önü ve Gazi Bulvarı’nda düzenlenen geçit törenine Denizlili vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi. Cumhuriyet Bayramı tüm okullarda da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Vali Ali Fuat Atik, Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Tebrikat Töreni’nde tebrikleri kabul etti.  Daha sonra Gazi Bulvarı’nda düzenlenen resmi geçit törenine Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ertan Dabi, Denizli protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Vali Ali Fuat Atik günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Tören Büyükşehir Belediyesi Halk oyunları ekibin gösterisi ile devam etti. Ardından askeri peronel, sporcular ve öğrencilerin geçit töreniyle sona erdi. Denizli’de çeşitli etkinliklerle kutlamalar devam edecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.