Cumhuriyet Mahallesi: “Müteahhit para kazandı, tozunu biz yedik” dedi.. Ertemur’a destek sözü verdi

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.02.2024 - 21:35, Güncelleme: 15.02.2024 - 21:39
 

Cumhuriyet Mahallesi: “Müteahhit para kazandı, tozunu biz yedik” dedi.. Ertemur’a destek sözü verdi

Pamukkale’nin belediye hizmetinden yoksun kalan Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, vatandaşlara; “Pamukkalemizde yaşayan bütün hemşerilerimiz hizmetin en iyisini hakediyor. Sadece seçim döneminde vaad değil, görev döneminde hizmet almalısınız!” mesajını verdi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Pamukkale’nin hizmet alamayan mahallelerinden biri olan Cumhuriyet mahallesini ziyaret etti. Ertemur’a, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve partililer eşlik etti. Mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla buluşan Ertemur, mahallelerin sorunlarını dinledi, çözümler için söz verdi. COŞKUN: “PAMUKKALE BELEDİYESİ, STAJYER SİYASETÇİLERİN STAJ YERİ HALİNE GELDİ” Kahvehane ziyaretinde açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun; “Hafta içi ve yağmurlu bir havaya rağmen bugün bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Burada olmanız bize güç kattı. Pamukkale Belediyesi, stajyer siyasetçilerin staj yeri haline geldi. Tecrübeli, milletvekilliği görevi ile Denizli’ye hizmet etmiş, güvenilir ve dürüst insan Ali Rıza Ertemur Pamukkale’nin kaderini değiştirecek” dedi.  ERTEMUR: “PAMUKKALE’NİN KADERİ BU OLAMAZ” Kahvehanede vatandaşlara hitap eden Ertemur ise şu ifadeleri kullandı: “Biz bir yola çıktık. ‘Dünyanın İncisi Pamukkale’ diyoruz ama sizlerin yanına gelmekte zorlandık. Bazı arkadaşlarımız yollarda kaldı. Pamukkale’nin tüm mahallelerine baktım, Pamukkale’nin kaderi bu olamaz!”   “10 YIL GEÇTİ, TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYULMAMIŞ” Denizli’de Pamukkale ve Merkezefendi diye 2 ilçe var. Bakıyorsun birisi uçmuş gitmiş. Diğerine bakıyorsun çamurun içerisinde, ne yolu, ne kanalizasyonu, ne parkı, ne okulu, ne kreşi var. Yok, yok, yok! Pamukkale Belediyesi’nin kurulmasından 10 yıl geçti. Taş üstüne taş koyulmamış.  “SEÇİMDEN SONRA O YOLLARI BEN YAPACAĞIM” Güzel insanlarla birlikte bu işi biz başaracağız. Pamukkale’yi yaşanabilir hale getireceğiz. Pamukkalemizde yaşayan bütün hemşerilerimiz hizmetin en iyisini hakediyor. Seçim yaklaştığı için alelacele yolları yapmaya çalışıyorlar. Yaptıkları yollar da yağmurlarda çöküyor. Merak etmeyin seçimden sonra o yolları ben yapacağım.   “SÖZ VERİP YERİNE GETİRMEZSEM BENİ DE DEĞİŞTİRİN” Mahalleye geleceğiz neler yapılması gerektiğine beraber karar vereceğiz. Buraya yapılan yatırım sizlerin parasıyla yapılıyor. Kimse babasının parası gibi belediyenin parasını kullanamaz. Size verilen sözler yerine getirilmezse değiştirin. Ben söz verip yerine getirmezsem beni de değiştirin. İnsanlarımız Pamukkale’den Merkezefendi’ye kaçmaya başladı. Burada bir karanlık var. Karanlığı aydınlığa kavuşturmak zorundayız. Okul, kreş, park, yol sorununuz olduğunu biliyorum. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde önem sırasına sizlerle karar vererek bu projeleri program dahilinde gerçekleştireceğiz” diye konuştu. VATANDAŞLARIN TEPKİLERİ DİKKAT ÇEKTİ Kahvehane ziyaretinde vatandaşların Ertemur ile sohbetinde; ‘Müteahhit para kazandı, tozunu biz yedik’, ‘Bize geleceklerini söylediler, hala gelecek’, ‘Biz hizmet istiyoruz, biz ilgi ve alaka istiyoruz.’ sözleri akıllarda kaldı.
Pamukkale’nin belediye hizmetinden yoksun kalan Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, vatandaşlara; “Pamukkalemizde yaşayan bütün hemşerilerimiz hizmetin en iyisini hakediyor. Sadece seçim döneminde vaad değil, görev döneminde hizmet almalısınız!” mesajını verdi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Pamukkale’nin hizmet alamayan mahallelerinden biri olan Cumhuriyet mahallesini ziyaret etti. Ertemur’a, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve partililer eşlik etti. Mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla buluşan Ertemur, mahallelerin sorunlarını dinledi, çözümler için söz verdi.


COŞKUN: “PAMUKKALE BELEDİYESİ, STAJYER SİYASETÇİLERİN STAJ YERİ HALİNE GELDİ”


Kahvehane ziyaretinde açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun; “Hafta içi ve yağmurlu bir havaya rağmen bugün bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Burada olmanız bize güç kattı. Pamukkale Belediyesi, stajyer siyasetçilerin staj yeri haline geldi. Tecrübeli, milletvekilliği görevi ile Denizli’ye hizmet etmiş, güvenilir ve dürüst insan Ali Rıza Ertemur Pamukkale’nin kaderini değiştirecek” dedi. 


ERTEMUR: “PAMUKKALE’NİN KADERİ BU OLAMAZ”


Kahvehanede vatandaşlara hitap eden Ertemur ise şu ifadeleri kullandı: “Biz bir yola çıktık. ‘Dünyanın İncisi Pamukkale’ diyoruz ama sizlerin yanına gelmekte zorlandık. Bazı arkadaşlarımız yollarda kaldı. Pamukkale’nin tüm mahallelerine baktım, Pamukkale’nin kaderi bu olamaz!”  


“10 YIL GEÇTİ, TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYULMAMIŞ”


Denizli’de Pamukkale ve Merkezefendi diye 2 ilçe var. Bakıyorsun birisi uçmuş gitmiş. Diğerine bakıyorsun çamurun içerisinde, ne yolu, ne kanalizasyonu, ne parkı, ne okulu, ne kreşi var. Yok, yok, yok! Pamukkale Belediyesi’nin kurulmasından 10 yıl geçti. Taş üstüne taş koyulmamış. 


“SEÇİMDEN SONRA O YOLLARI BEN YAPACAĞIM”


Güzel insanlarla birlikte bu işi biz başaracağız. Pamukkale’yi yaşanabilir hale getireceğiz. Pamukkalemizde yaşayan bütün hemşerilerimiz hizmetin en iyisini hakediyor. Seçim yaklaştığı için alelacele yolları yapmaya çalışıyorlar. Yaptıkları yollar da yağmurlarda çöküyor. Merak etmeyin seçimden sonra o yolları ben yapacağım.  


“SÖZ VERİP YERİNE GETİRMEZSEM BENİ DE DEĞİŞTİRİN”


Mahalleye geleceğiz neler yapılması gerektiğine beraber karar vereceğiz. Buraya yapılan yatırım sizlerin parasıyla yapılıyor. Kimse babasının parası gibi belediyenin parasını kullanamaz. Size verilen sözler yerine getirilmezse değiştirin. Ben söz verip yerine getirmezsem beni de değiştirin. İnsanlarımız Pamukkale’den Merkezefendi’ye kaçmaya başladı. Burada bir karanlık var. Karanlığı aydınlığa kavuşturmak zorundayız. Okul, kreş, park, yol sorununuz olduğunu biliyorum. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde önem sırasına sizlerle karar vererek bu projeleri program dahilinde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


VATANDAŞLARIN TEPKİLERİ DİKKAT ÇEKTİ


Kahvehane ziyaretinde vatandaşların Ertemur ile sohbetinde; ‘Müteahhit para kazandı, tozunu biz yedik’, ‘Bize geleceklerini söylediler, hala gelecek’, ‘Biz hizmet istiyoruz, biz ilgi ve alaka istiyoruz.’ sözleri akıllarda kaldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.