Cumhuriyetin 100. Yılında Cumhurun Yanındayız

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.05.2023 - 10:05, Güncelleme: 10.05.2023 - 10:05
 

Cumhuriyetin 100. Yılında Cumhurun Yanındayız

Denizli Gönüllü Platformu üyeleri ortak bildiri yayınlayarak 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın yanında olduklarını belirterek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Denizli Gönüllü Platformu’ndan yapılan duyuruda; “14 Mayıs 2023 Pazar günü seçilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekillerinin hayırlı hizmetlerde bulunmalarını öncelikle temenni ediyoruz. Emperyalistlere karşı dik duran ve boyun eğmeyen Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. “Türkiye Yüzyılı” hedefinden korkanlarla, halkı tahkir edenlerle, milletin inancıyla alay eden müminlerin kutsallarına saldıranlarla, LGBT gibi sapkınlıkları meşrulaştıranlarla, bölücülerin, iktidar hırsıyla TERÖR Örgütleriyle pazarlık masasına oturanlarla ASLA aynı safta olmayacağız. Ülkesi ve milleti için ”Kuran, Ezan, Bayrak” uğruna çalışanlarla beraberiz. Türkiye Cumhuriyet, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türk İslam Âleminin ve Mazlumların umududur. Bizler başörtüsü mücadelesini zafere ulaştıran, Ayasofya Camiini Hürriyetine kavuşturan “Dünya 5’ten Büyüktür” diye haykıran REİSİN YANINDAYIZ. DENİZLİ GÖNÜLLÜ PLATFORMU olarak Bu seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz.” Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur!
Denizli Gönüllü Platformu üyeleri ortak bildiri yayınlayarak 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın yanında olduklarını belirterek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Denizli Gönüllü Platformu’ndan yapılan duyuruda;

“14 Mayıs 2023 Pazar günü seçilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekillerinin hayırlı hizmetlerde bulunmalarını öncelikle temenni ediyoruz. Emperyalistlere karşı dik duran ve boyun eğmeyen Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız.

“Türkiye Yüzyılı” hedefinden korkanlarla, halkı tahkir edenlerle, milletin inancıyla alay eden müminlerin kutsallarına saldıranlarla, LGBT gibi sapkınlıkları meşrulaştıranlarla, bölücülerin, iktidar hırsıyla TERÖR Örgütleriyle pazarlık masasına oturanlarla ASLA aynı safta olmayacağız. Ülkesi ve milleti için ”Kuran, Ezan, Bayrak” uğruna çalışanlarla beraberiz.

Türkiye Cumhuriyet, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türk İslam Âleminin ve Mazlumların umududur. Bizler başörtüsü mücadelesini zafere ulaştıran, Ayasofya Camiini Hürriyetine kavuşturan “Dünya 5’ten Büyüktür” diye haykıran REİSİN YANINDAYIZ. DENİZLİ GÖNÜLLÜ PLATFORMU olarak Bu seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz.”

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.