Damadını çalıştığı işyerinde bıçakladı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.09.2023 - 13:25, Güncelleme: 18.09.2023 - 13:25
 

Damadını çalıştığı işyerinde bıçakladı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bir gayrimenkulde meydana gelen olayda kayınpederi damadını bıçaklayarak ağır yaraladı.

Olay, Pamukkale İlçesi Anafartalar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir gayrimenkulde çalışan Ö. T. ile kayınpederi arasında sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı çıkan tartışmanın büyümesi üzerine kayınpeder, çıkardığı bıçakla damadı Ö.T.’yi bıçaklayarak ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Sağlık ekiplerinin yaralıya ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Damadını bıçaklayan kayınpeder ise gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde çalışmaları devam ediyor. Öte yandan, kayınpederin dün durumunda yaptığı paylaşımında “Damadım kaybolmuştur. Bulana maddi ödül vereceğim” dediği iddia edildi.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bir gayrimenkulde meydana gelen olayda kayınpederi damadını bıçaklayarak ağır yaraladı.

Olay, Pamukkale İlçesi Anafartalar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir gayrimenkulde çalışan Ö. T. ile kayınpederi arasında sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı çıkan tartışmanın büyümesi üzerine kayınpeder, çıkardığı bıçakla damadı Ö.T.’yi bıçaklayarak ağır yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Sağlık ekiplerinin yaralıya ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Damadını bıçaklayan kayınpeder ise gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan, kayınpederin dün durumunda yaptığı paylaşımında “Damadım kaybolmuştur. Bulana maddi ödül vereceğim” dediği iddia edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.