Damat tartıştığı kayınpederinin ofisini kurşunladı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.08.2022 - 09:49, Güncelleme: 26.08.2022 - 09:49
 

Damat tartıştığı kayınpederinin ofisini kurşunladı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde meydana gelen olayda damat ile kayınpeder arasındaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Damat kayınpederine ait emlak ofisini pompalı tüfekle ateş açtı.

Olay, dün 18.30 sıralarında Pamukkale İlçesi, Kuşpınar Mahallesi 1305 sokakta meydana geldi. İddialara göre, damat H. E. ve arkadaşı A.A.A, kayınpeder M.Ö.’nün emlak ofisine geldi. Henüz nedeni belli olmayan sebepten dolayı aralarında tartışma yaşandı. Tartışma kısa süre sonra farklı boyuta taşınarak yine görgü şahitlerinin iddialarına göre M.Ö. damadına silah çektiği belirtildi. Damat ve arkadaşı olay yerinden uzaklaşarak bir süre sonra pompalı tüfekle geri döndü. Damat H.E. elindeki pompalı ile emlak ofisine ateş ederken arkadaşının engel olması sonucu kayınpeder M. Ö., olayı yara alamadan atlattı. Pompalı tüfekten çıkan mermiler emlak ofisinde hasara sebep oldu. Çevredekilerin korku ve panik yaşadığı olay, polise ihbar edilince, bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olaya karışan damat ve arkadaşı gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde meydana gelen olayda damat ile kayınpeder arasındaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Damat kayınpederine ait emlak ofisini pompalı tüfekle ateş açtı.

Olay, dün 18.30 sıralarında Pamukkale İlçesi, Kuşpınar Mahallesi 1305 sokakta meydana geldi. İddialara göre, damat H. E. ve arkadaşı A.A.A, kayınpeder M.Ö.’nün emlak ofisine geldi. Henüz nedeni belli olmayan sebepten dolayı aralarında tartışma yaşandı. Tartışma kısa süre sonra farklı boyuta taşınarak yine görgü şahitlerinin iddialarına göre M.Ö. damadına silah çektiği belirtildi.

Damat ve arkadaşı olay yerinden uzaklaşarak bir süre sonra pompalı tüfekle geri döndü. Damat H.E. elindeki pompalı ile emlak ofisine ateş ederken arkadaşının engel olması sonucu kayınpeder M. Ö., olayı yara alamadan atlattı. Pompalı tüfekten çıkan mermiler emlak ofisinde hasara sebep oldu.

Çevredekilerin korku ve panik yaşadığı olay, polise ihbar edilince, bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olaya karışan damat ve arkadaşı gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.