Danıştay ve Yargıtaya 8 Denizlili Üye

GÜNDEM 28.07.2016 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Danıştay ve Yargıtaya 8 Denizlili Üye

denizli haber / denizli 20 haber / Danıştay ve Yargıtaya 8 Denizlili Üye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından göreve başlayan Danıştay ve Yargıtay üyelerinin arasında 8 Denizlili yer aldı.   Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 15 Temmuz arbe girişiminin ardından yeniden belirlediği Danıştay ve Yargıtay üyeliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da onayladı.   Darbe girişimiyle ilgili 2 bin 745 HSYK üyesi açığa alınmış, 140 Yargıtay, 48 Danışta üyesi hakkında da gözaltı kararı çıkarılmıştı . Bunun üzerine yeniden toplanan HSYK, Danıştay ve Yargıtay üyelerini yeniden belirledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından göreve başlayan Danıştay ve Yargıtay üyelerinin arasında 8 Denizli’li yer aldı.   DANIŞTAY’A 2 YARGITAY’A 6 DENİZL’Lİ ÜYE Yeniden belirlenen Danıştay Üyeliğine Denizli’li Yunus Aykin ve Mahmut Doğan yeniden getirildi. Yargıtay üyeliğine ise, Ahmet Arslan, Ali Karaıslı, Alp Arslan, Harun Kara, Nevzat Karababa ve Salih Kocalar yeniden seçildi.   Kaynak: Acıpayam Gazetesi
denizli haber / denizli 20 haber / Danıştay ve Yargıtaya 8 Denizlili Üye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından göreve başlayan Danıştay ve Yargıtay üyelerinin arasında 8 Denizlili yer aldı.

 

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 15 Temmuz arbe girişiminin ardından yeniden belirlediği Danıştay ve Yargıtay üyeliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da onayladı.

 

Darbe girişimiyle ilgili 2 bin 745 HSYK üyesi açığa alınmış, 140 Yargıtay, 48 Danışta üyesi hakkında da gözaltı kararı çıkarılmıştı

.

Bunun üzerine yeniden toplanan HSYK, Danıştay ve Yargıtay üyelerini yeniden belirledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından göreve başlayan Danıştay ve Yargıtay üyelerinin arasında 8 Denizli’li yer aldı.

 

DANIŞTAY’A 2 YARGITAY’A 6 DENİZL’Lİ ÜYE

Yeniden belirlenen Danıştay Üyeliğine Denizli’li Yunus Aykin ve Mahmut Doğan yeniden getirildi.

Yargıtay üyeliğine ise, Ahmet Arslan, Ali Karaıslı, Alp Arslan, Harun Kara, Nevzat Karababa ve Salih Kocalar yeniden seçildi.

 

Kaynak: Acıpayam Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.