Denizli AK Parti Teşkilatından Ankara Arena’ya çıkarma!

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.04.2023 - 14:56, Güncelleme: 11.04.2023 - 14:56
 

Denizli AK Parti Teşkilatından Ankara Arena’ya çıkarma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin startını vereceği Ankara Arena’ya, AK Parti Denizli Teşkilatı ve Milletvekili Adayları çıkartma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri seçim beyannamesini açıklayacak, milletvekili adaylarını tanıtacak. AK Parti kampanyasının ana temasını "Doğruluk" kavramı oluştururken; 23 ana başlıkta hazırlanan seçim beyannamesinde ise depremin yaralarına ve ekonomiye vurgu yapılacak. AK Partide, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmesinin ardından seçim beyannamesi hazırlıklarında da sona gelindi. AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nın yoğun katılım sağladığı programa AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekili adayları Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Ekrem Başer, Osman Yüceliş, Birtan Şahan, Feride Kabadayılar, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin startını vereceği Ankara Arena’ya, AK Parti Denizli Teşkilatı ve Milletvekili Adayları çıkartma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri seçim beyannamesini açıklayacak, milletvekili adaylarını tanıtacak. AK Parti kampanyasının ana temasını "Doğruluk" kavramı oluştururken; 23 ana başlıkta hazırlanan seçim beyannamesinde ise depremin yaralarına ve ekonomiye vurgu yapılacak.

AK Partide, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmesinin ardından seçim beyannamesi hazırlıklarında da sona gelindi.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nın yoğun katılım sağladığı programa AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekili adayları Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Ekrem Başer, Osman Yüceliş, Birtan Şahan, Feride Kabadayılar, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.