Denizli anket sonucunu açıklıyoruz!

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.04.2023 - 18:08, Güncelleme: 07.04.2023 - 18:21
 

Denizli anket sonucunu açıklıyoruz!

Ülkemizde 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimlere kısa bir süre kalırken, Cumhurbaşkanları adaylarının belirlenmesinin ardından, Denizli halkının tercihlerini ortaya koymak amacıyla başlattığımız anket çalışmamızın ilk bölümünün sonucunu kamuoyu ile paylaşma zamanı geldi. Bir aday var ki beklenmedik aldığı oy oranıyla sürpriz yaparak ikinci sıra adayını zorlayacak gibi gözüküyor.

DENİZLİ20 HABER.COM olarak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi adayı destekliyorsunuz? Sorusunu yönelterek siz Denizli halkımızdan anketimize katılmanızı istemiştik. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylıkları kesinleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı adayı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce partisinin adayı ve Sinan Oğan ise Ata İttifakı adayı olarak yer aldı. 28 Mart’ta akşam saatlerinde başlattığımız anketimizin oylama süresinin 10 günlük süresinde bugün 7 Nisan’da kullanılan oylarını kamuoyu ile paylaşmak istedik. Anketimize bir hesaptan ve bilgisayardan, ancak bir kez oy kullanılabilen sistemle saat 17.30 itibari ile 1323 kişi oy kullandı. Anketimizde en dikkat çeken isim Muharrem İnce oldu. Anketimizin ilk 5 gününde aldığı oylarla ikinci sırada yer alan İnce, ilerleyen günlerde ikinci sırayı Kılçdaroğlu’na kaptırdı. Ankette Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan büyük farkla 1. Sırasını koruyor. Anketimizde verilen oyların sonucu görünür olması nesebiyle ilk 10 günlük anket sonucunu kamuoyuyla paylaşmak istedik. Anketimiz 30 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecektir. Ankete katılan bin 323 vatandaşımızın kullandığı oyların 712’ini Recep Tayyip Erdoğan, 337’sini Kemal Kılıçdaroğlu, 238’ini Muharrem İnce ve 36’sını Sinan Oğan aldı. Bu sayıların yüzdelik değerlendirmesi ise şöyle:   Recep Tayyip Erdoğan    % 54      712 kişi Kemal Kılıçdaroğlu         % 26      337 kişi Muharrem İnce               % 18      238 kişi Sinan Oğan                      % 3       36 kişi Not: Yüzdelik oranlar otomatik sistem tarafından yuvarlama hesabı olarak verilmiştir.   OY KULLANMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYIN!    
Ülkemizde 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimlere kısa bir süre kalırken, Cumhurbaşkanları adaylarının belirlenmesinin ardından, Denizli halkının tercihlerini ortaya koymak amacıyla başlattığımız anket çalışmamızın ilk bölümünün sonucunu kamuoyu ile paylaşma zamanı geldi. Bir aday var ki beklenmedik aldığı oy oranıyla sürpriz yaparak ikinci sıra adayını zorlayacak gibi gözüküyor.

DENİZLİ20 HABER.COM olarak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi adayı destekliyorsunuz? Sorusunu yönelterek siz Denizli halkımızdan anketimize katılmanızı istemiştik. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylıkları kesinleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı adayı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce partisinin adayı ve Sinan Oğan ise Ata İttifakı adayı olarak yer aldı.

28 Mart’ta akşam saatlerinde başlattığımız anketimizin oylama süresinin 10 günlük süresinde bugün 7 Nisan’da kullanılan oylarını kamuoyu ile paylaşmak istedik. Anketimize bir hesaptan ve bilgisayardan, ancak bir kez oy kullanılabilen sistemle saat 17.30 itibari ile 1323 kişi oy kullandı. Anketimizde en dikkat çeken isim Muharrem İnce oldu. Anketimizin ilk 5 gününde aldığı oylarla ikinci sırada yer alan İnce, ilerleyen günlerde ikinci sırayı Kılçdaroğlu’na kaptırdı. Ankette Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan büyük farkla 1. Sırasını koruyor.

Anketimizde verilen oyların sonucu görünür olması nesebiyle ilk 10 günlük anket sonucunu kamuoyuyla paylaşmak istedik. Anketimiz 30 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecektir.

Ankete katılan bin 323 vatandaşımızın kullandığı oyların 712’ini Recep Tayyip Erdoğan, 337’sini Kemal Kılıçdaroğlu, 238’ini Muharrem İnce ve 36’sını Sinan Oğan aldı.

Bu sayıların yüzdelik değerlendirmesi ise şöyle:

 

Recep Tayyip Erdoğan    % 54      712 kişi

Kemal Kılıçdaroğlu         % 26      337 kişi

Muharrem İnce               % 18      238 kişi

Sinan Oğan                      % 3       36 kişi

Not: Yüzdelik oranlar otomatik sistem tarafından yuvarlama hesabı olarak verilmiştir.

 

OY KULLANMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYIN!

 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.