Denizli - Antalya yolu bayram trafiği nedeniyle tıkandı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.04.2024 - 15:05, Güncelleme: 09.04.2024 - 16:39
 

Denizli - Antalya yolu bayram trafiği nedeniyle tıkandı

Ramazan Bayramı tatili için Cuma akşamından itibaren yola çıkan tatilcilerin Denizli-Antalya Karayolunda oluşturduğu trafik yoğunluğu tıkanma derecesine geldi.

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyen ve tatil bölgelerine giden tatilcilerin Cuma akşamından başlayan yoğunluk Denizli-Antalya yolunda arefe günü dolaysıyla yoğunluk hat safhaya çıktı. 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek için yola çıkan sürücüler, Cankurtaran’dan başlayan trafik yoğunluğu ulaşımda aksama yaşanmasına neden oluyor. Tavas makasındaki çalışma nedeniyle trafik Antalya yönünde durma noktasına geldiği gelen bilgiler arasında yer aldı. Otoyolun Denizli yönünde ise az sayıda aracın geçtiği görüldü. Trafik ekipleri de yol güzergahları üzerinde denetimlerini artırdı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Ramazan Bayramı tatili için Cuma akşamından itibaren yola çıkan tatilcilerin Denizli-Antalya Karayolunda oluşturduğu trafik yoğunluğu tıkanma derecesine geldi.

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyen ve tatil bölgelerine giden tatilcilerin Cuma akşamından başlayan yoğunluk Denizli-Antalya yolunda arefe günü dolaysıyla yoğunluk hat safhaya çıktı.

9 günlük bayram tatilini değerlendirmek için yola çıkan sürücüler, Cankurtaran’dan başlayan trafik yoğunluğu ulaşımda aksama yaşanmasına neden oluyor. Tavas makasındaki çalışma nedeniyle trafik Antalya yönünde durma noktasına geldiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Otoyolun Denizli yönünde ise az sayıda aracın geçtiği görüldü. Trafik ekipleri de yol güzergahları üzerinde denetimlerini artırdı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.