Denizli- Antalya yolunda yoğunluk

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.08.2023 - 14:09, Güncelleme: 07.08.2023 - 14:09
 

Denizli- Antalya yolunda yoğunluk

Yaz tatilini değerlendiren ve okullar açılmadan tatil planı kuranlar yollara düştü. Trafik nedeniyle Denizli-Antalya yolunda uzun kuyruk oluştu.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi, Cankurtaran’da, Denizli- Antalya yönünde ilerleyen kısımda trafik ağır ilerliyor. Uzun kuyruğun oluştuğu yolda, sürücüler adeta adım adım ilerliyor. Yaz tatilini değerlendiren ve memleketlerine dönen vatandaşların yanı sıra okullar açılmadan planlanan tatil için yollara düşen vatandaşlar trafikte uzun kuyruklar oluşturuyor. Sabah saatlerinden itibaren yoğunluğun yaşandığı Denizli-Antalya yolunda an itibari ile saat 13.50’de Antalya yönüne giden yolda yoğunluk nedeniyle araçlar adım adım ilerliyor.
Yaz tatilini değerlendiren ve okullar açılmadan tatil planı kuranlar yollara düştü. Trafik nedeniyle Denizli-Antalya yolunda uzun kuyruk oluştu.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi, Cankurtaran’da, Denizli- Antalya yönünde ilerleyen kısımda trafik ağır ilerliyor. Uzun kuyruğun oluştuğu yolda, sürücüler adeta adım adım ilerliyor. Yaz tatilini değerlendiren ve memleketlerine dönen vatandaşların yanı sıra okullar açılmadan planlanan tatil için yollara düşen vatandaşlar trafikte uzun kuyruklar oluşturuyor. Sabah saatlerinden itibaren yoğunluğun yaşandığı Denizli- Antalya yolunda an itibari ile saat 13.50’de Antalya yönüne giden yolda yoğunluk nedeniyle araçlar adım adım ilerliyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.