Denizli Atatürk Stadyumu'nun isimi değişti

DENİZLİ 15.01.2019 - 09:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Atatürk Stadyumu'nun isimi değişti

Denizlispor Kulüp Yönetimi’nden dün yapılan açıklamada sponsorluk görüşmeleri sonucu Denizli Atatürk Satadyumu’nun ismi değiştirilerek Bahçeşehir Koleji Denizli Atatürk Stadyumu olarak değişmişti. Yapılan son görüşmelerde isim tekrar düzenlenerek “Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu” olarak değiştirildi.   Denizlispor ile Bahçeşehir Koleji arasında yürütülen stadyum isim hakkı ile ilgili sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmıştı. Yapılan anlaşma gereği Denizli Atatürk Stadyumu’nun adı “Bahçeşehir Koleji Denizli Atatürk Stadyumu” değiştirilmişti. Yönetiminden yapılan son açıklamada; “Kulübümüz ile Bahçeşehir Koleji arasında yapılan görüşmeler sonucunda Bahçeşehir Koleji Denizli Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesine karar verilen stadımızın adının Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu olmasına karar verilmiştir.   Aynı zamanda, Yönetim Kurulu Üyemiz Muhammed Üstek’in istifasının ardından yedek listede birinci sırada bulunan Ramazan Erbil, yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda asil üye olarak görevine başlamıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz” denildi.    

Denizlispor Kulüp Yönetimi’nden dün yapılan açıklamada sponsorluk görüşmeleri sonucu Denizli Atatürk Satadyumu’nun ismi değiştirilerek Bahçeşehir Koleji Denizli Atatürk Stadyumu olarak değişmişti. Yapılan son görüşmelerde isim tekrar düzenlenerek “Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu” olarak değiştirildi.

 

Denizlispor ile Bahçeşehir Koleji arasında yürütülen stadyum isim hakkı ile ilgili sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmıştı. Yapılan anlaşma gereği Denizli Atatürk Stadyumu’nun adı “Bahçeşehir Koleji Denizli Atatürk Stadyumu” değiştirilmişti.



Yönetiminden yapılan son açıklamada; “Kulübümüz ile Bahçeşehir Koleji arasında yapılan görüşmeler sonucunda Bahçeşehir Koleji Denizli Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesine karar verilen stadımızın adının Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu olmasına karar verilmiştir.

 

Aynı zamanda, Yönetim Kurulu Üyemiz Muhammed Üstek’in istifasının ardından yedek listede birinci sırada bulunan Ramazan Erbil, yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda asil üye olarak görevine başlamıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz” denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.