Denizli Büyükşehir Belediyesi Emıtt’te

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2017 - 17:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Emıtt’te

Uluslararası ve bölgeler arası turizm faaliyetleri gelişmesine önemli katkılar sunan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) Denizli Büyük şehir Belediyesinin yöresel standı ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen turizm profesyonellerini bir araya getirerek ülkelerin, bölgelerin ve şehirlerin tanıtılmasına önemli katkı sunan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 21’inci defa ziyaretçilerine kapılarını açtı.    26-29 Aralık tarihler arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin standı vatandaşların beğenisini kazandı. Denizli’nin doğal güzellikleri ve turistik yerlerin tanıtıldığı stant, fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.    Standa kurulan ayakkabıcı ise vatandaşların ilgisiyle karşılaşırken standa çeşitli çömlekler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.    Yöresel ürünlerle renklendirilen stant, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.   Denizli’miz Türkiye’de en çok turist gelen 5’inci ili   Fuarların turizme katkısı açısından önemli olduğunu söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Uluslararası EMİTT İstanbul’da gerçekleşiyor, dünyanın önemli bir turizm fuarı.   Denizli’miz de Türkiye’de en çok turist gelen 5’inci ili. Başta Pamukkale’miz olmak üzere tarihimiz, antik kentlerimiz, doğal güzelliklerimiz, yeni açtığımız bir kayak merkezimiz de var.   Yayla turizmi, teleferiğimiz, tekstilimiz ve el sanatları ile birçok zenginliğe sahip olan şehrimizin bu fuarda olmasına karar verdik. Çünkü Denizli olmazsa Türkiye’de anlatılan birçok şeyin eksik olacağını düşünerek burada yerimizi aldık.    
Uluslararası ve bölgeler arası turizm faaliyetleri gelişmesine önemli katkılar sunan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) Denizli Büyük şehir Belediyesinin yöresel standı ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen turizm profesyonellerini bir araya getirerek ülkelerin, bölgelerin ve şehirlerin tanıtılmasına önemli katkı sunan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 21’inci defa ziyaretçilerine kapılarını açtı. 

 

26-29 Aralık tarihler arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin standı vatandaşların beğenisini kazandı. Denizli’nin doğal güzellikleri ve turistik yerlerin tanıtıldığı stant, fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Standa kurulan ayakkabıcı ise vatandaşların ilgisiyle karşılaşırken standa çeşitli çömlekler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 

 

Yöresel ürünlerle renklendirilen stant, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

 

Denizli’miz Türkiye’de en çok turist gelen 5’inci ili

 

Fuarların turizme katkısı açısından önemli olduğunu söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Uluslararası EMİTT İstanbul’da gerçekleşiyor, dünyanın önemli bir turizm fuarı.

 

Denizli’miz de Türkiye’de en çok turist gelen 5’inci ili. Başta Pamukkale’miz olmak üzere tarihimiz, antik kentlerimiz, doğal güzelliklerimiz, yeni açtığımız bir kayak merkezimiz de var.

 

Yayla turizmi, teleferiğimiz, tekstilimiz ve el sanatları ile birçok zenginliğe sahip olan şehrimizin bu fuarda olmasına karar verdik. Çünkü Denizli olmazsa Türkiye’de anlatılan birçok şeyin eksik olacağını düşünerek burada yerimizi aldık.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.