Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Düzce ve Kahraman Maraş belediyelerine cevap

GÜNDEM 07.12.2019 - 11:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Düzce ve Kahraman Maraş belediyelerine cevap

Son zamanlarda Büyükşehir ve belediyelerin sosyal medyadan yaptıkları tatlı atışmalar ve şehirlerine dizdikleri övgüler takipçilerinin içini ısıtıyor. Bu atışmalara Denizli Büyükşehir Belediyesi de kayıtsız kalmadı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, Düzce Belediyesi ve Kahraman Maraş Büyükşehir’in Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni etiketleyerek yaptıkları paylaşımlarına Denizli’ye özgü görsel ve sözlerle cevap verdi.   BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜZCE BELEDİYESİ'NE CEVAP Düzce Belediyesi'nin yüksek kesimlere yağan kar sonrası yaptığı hazırlıkları Twitter hesabından Denizli ve Malatya belediyelerini ekleyerek, “Malatya Malatya bulunmaz eşin, gönüller çoşturur ay ile güneşi Düzce'den soğuk kış gününde Malatyamızı ısıtacak gönülden sevgiler. Düzce'de ''Kar''a geçit yok. Biz hazırız! Tekstilin başkenti güzel @denizlibld tüm dünya üşümesin hazır mı kışlıklar, nevresimler bu KIŞ için? paylaşımına Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin cevabı ise şu şekilde oldu.     BÜYÜKŞEHİR “DURUMLAR NASIL BAKEM?” Öte yandan Kahramanmaraş Belediyesi’nin, Denizli Bütükşehir Belediyesi’ne, Notak EGE’NİN GÜLÜ… Bir taraftan kar temizliği yaparken diğer taraftan kar’ın en güzel göründüğü yerlerden olan Yedikuyular’da Kayak Merkezimizi sizler ve hemşehrilerimiz için sezona hazırlıyoruz” paylaşımının arından  büyükşehirden Denizli şiveli cevap gecikmedi.   Kahraman Maraş Belediyesi’nin paylaşımına Büyükşehir belediyesi denizli şivesi ile cevap verdi. “Biz de isterdik ‘beklenen kar şehrimizin güzelliğine güzellik kattı’ demeyi ama kış güneşinin ardında rengarenk kurumuş yapraklarla selamlıyoruz sizi @duzcebld... Ya siz nişliyonuz Kahraman şehir @buyuksehirkm durumlar nasıl bakem?" ifadelerine yer verildi.       Takipçilerinin büyük beğeniyle takip ettiği ve atışmalara dahil olan Belediyeler anlaşılan bu tatlı atışmalara  devam edeceği tahmin ediliyor.

Son zamanlarda Büyükşehir ve belediyelerin sosyal medyadan yaptıkları tatlı atışmalar ve şehirlerine dizdikleri övgüler takipçilerinin içini ısıtıyor. Bu atışmalara Denizli Büyükşehir Belediyesi de kayıtsız kalmadı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Düzce Belediyesi ve Kahraman Maraş Büyükşehir’in Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni etiketleyerek yaptıkları paylaşımlarına Denizli’ye özgü görsel ve sözlerle cevap verdi.

 

BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜZCE BELEDİYESİ'NE CEVAP

Düzce Belediyesi'nin yüksek kesimlere yağan kar sonrası yaptığı hazırlıkları Twitter hesabından Denizli ve Malatya belediyelerini ekleyerek, “Malatya Malatya bulunmaz eşin, gönüller çoşturur ay ile güneşi Düzce'den soğuk kış gününde Malatyamızı ısıtacak gönülden sevgiler. Düzce'de ''Kar''a geçit yok. Biz hazırız! Tekstilin başkenti güzel @denizlibld tüm dünya üşümesin hazır mı kışlıklar, nevresimler bu KIŞ için? paylaşımına Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin cevabı ise şu şekilde oldu.

 

 

BÜYÜKŞEHİR “DURUMLAR NASIL BAKEM?”

Öte yandan Kahramanmaraş Belediyesi’nin, Denizli Bütükşehir Belediyesi’ne, Notak EGE’NİN GÜLÜ… Bir taraftan kar temizliği yaparken diğer taraftan kar’ın en güzel göründüğü yerlerden olan Yedikuyular’da Kayak Merkezimizi sizler ve hemşehrilerimiz için sezona hazırlıyoruz” paylaşımının arından  büyükşehirden Denizli şiveli cevap gecikmedi.

 

Kahraman Maraş Belediyesi’nin paylaşımına Büyükşehir belediyesi denizli şivesi ile cevap verdi. “Biz de isterdik ‘beklenen kar şehrimizin güzelliğine güzellik kattı’ demeyi ama kış güneşinin ardında rengarenk kurumuş yapraklarla selamlıyoruz sizi @duzcebld... Ya siz nişliyonuz Kahraman şehir @buyuksehirkm durumlar nasıl bakem?" ifadelerine yer verildi.

 

 

 

Takipçilerinin büyük beğeniyle takip ettiği ve atışmalara dahil olan Belediyeler anlaşılan bu tatlı atışmalara  devam edeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.