Denizli Devlet Hastanesi’nde silahlı saldırı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.08.2023 - 07:28, Güncelleme: 24.08.2023 - 07:28
 

Denizli Devlet Hastanesi’nde silahlı saldırı

Denizli Devlet Hastanesi bahçesinde bu sabah silah sesi yankılandı. Gerçekleşen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

Olay, bu sabah saat 05.00 sıralarında Denizli Devlet Hastanesi Başhekimlik binası önünde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Denizli Devlet Hastanesi’nde bu sabah silah sesi yankılandı. Silah sesi ile birlikte hastane güvenliği ve polisler silah sesinin geldiği başhekimlik binasına doğru yöneldi. Olay yerine giden güvenlikler İ. K.’nın kimliği belirsiz kişi tarafından sol bacağından vurulmuş halde buldu. Acı içerisinde kıvranan İ.K.’nın yardımına koşan hastane personeli, olayın şoku atlatılır atlatılmaz acil servise kaldırıldı. Tedavi altına alınan İ. K.’nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay sonrası soruşturma başlatan güvenlik birimleri silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
Denizli Devlet Hastanesi bahçesinde bu sabah silah sesi yankılandı. Gerçekleşen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

Olay, bu sabah saat 05.00 sıralarında Denizli Devlet Hastanesi Başhekimlik binası önünde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Denizli Devlet Hastanesi’nde bu sabah silah sesi yankılandı. Silah sesi ile birlikte hastane güvenliği ve polisler silah sesinin geldiği başhekimlik binasına doğru yöneldi. Olay yerine giden güvenlikler İ. K.’nın kimliği belirsiz kişi tarafından sol bacağından vurulmuş halde buldu.

Acı içerisinde kıvranan İ.K.’nın yardımına koşan hastane personeli, olayın şoku atlatılır atlatılmaz acil servise kaldırıldı. Tedavi altına alınan İ. K.’nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay sonrası soruşturma başlatan güvenlik birimleri silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.