Denizli Emniyet Müdürlüğü tatil dönüşü için uyardı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.04.2024 - 11:50, Güncelleme: 11.04.2024 - 11:50
 

Denizli Emniyet Müdürlüğü tatil dönüşü için uyardı

Denizli Emniyet Müdürlüğü, bayram tatili dönüşü için vatandaşları uyardı. Aydın-İzmir istikametine gidecek vatandaşların alternatif yolu kullanmaları konusunda bilgilendirdi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, Denizli-Antalya yolunun 2 kilometrelik alanında yapılan yol çalışması nedeniyle, Aydın-İzmir istikametine gidecek olan vatandaşların Tavas- Karacasu yolunu kullanmaları konusunda uyardı. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İlimiz Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan, Denizli-Antalya Karayolu; Tunç Petrol ile Tavas Köprülü kavşağı arasında Antalya istikametinden Denizli istikametine doğru bölünmüş yolun yaklaşık 2 kilometrelik alanında Karayolları Genel Müdürlüğünce yol çalışması yapılmaktadır. Antalya-Denizli istikametinde yapılan yol çalışması sebebiyle trafik akımı geliş ve gidiş çift yönlü olarak Denizli-Antalya istikametinden sağlanacak olup yol çalışmalarının Ramazan Bayramı tatili süresince de devam edeceği bildirilmiştir. KARACASU YOLUNU KULLANIN Antalya, Muğla il ve ilçelerinden bayram tatili dönüşü belirtilen çalışma alanında trafik yoğunluğu ön görülmektedir. Çalışma alanında trafik yoğunluğunu azaltmak, zaman kaybını önlemek için Aydın-İzmir istikametine gidecek vatandaşlarımızın alternatif yol olarak ilimiz Tavas ilçesi üzerinden Karacasu yolunu kullanmaları çalışma alanında yaşanacak olan trafik yoğunluğunu azaltacağı değerlendirilmektedir." ifadelerine yer verildi.
Denizli Emniyet Müdürlüğü, bayram tatili dönüşü için vatandaşları uyardı. Aydın-İzmir istikametine gidecek vatandaşların alternatif yolu kullanmaları konusunda bilgilendirdi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, Denizli-Antalya yolunun 2 kilometrelik alanında yapılan yol çalışması nedeniyle, Aydın-İzmir istikametine gidecek olan vatandaşların Tavas- Karacasu yolunu kullanmaları konusunda uyardı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,

“İlimiz Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan, Denizli-Antalya Karayolu; Tunç Petrol ile Tavas Köprülü kavşağı arasında Antalya istikametinden Denizli istikametine doğru bölünmüş yolun yaklaşık 2 kilometrelik alanında Karayolları Genel Müdürlüğünce yol çalışması yapılmaktadır.

Antalya-Denizli istikametinde yapılan yol çalışması sebebiyle trafik akımı geliş ve gidiş çift yönlü olarak Denizli-Antalya istikametinden sağlanacak olup yol çalışmalarının Ramazan Bayramı tatili süresince de devam edeceği bildirilmiştir.

KARACASU YOLUNU KULLANIN

Antalya, Muğla il ve ilçelerinden bayram tatili dönüşü belirtilen çalışma alanında trafik yoğunluğu ön görülmektedir. Çalışma alanında trafik yoğunluğunu azaltmak, zaman kaybını önlemek için Aydın-İzmir istikametine gidecek vatandaşlarımızın alternatif yol olarak ilimiz Tavas ilçesi üzerinden Karacasu yolunu kullanmaları çalışma alanında yaşanacak olan trafik yoğunluğunu azaltacağı değerlendirilmektedir." ifadelerine yer verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.