Denizli Emniyeti Uyuşturucu İle Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor!

EĞİTİM 17.03.2021 - 15:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizli Emniyeti Uyuşturucu İle Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor!

Denizli Emniyet Müdürlüğü ‘Narko-Rehber projesi faaliyetleri kapsamında; Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (DESKİ) görevli ve Pamukkale Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlere “Uyuşturucusuz Toplum Hepimizin Eseri Olacaktır” diyerek ‘Narko-Rehber’ projesi kapsamında uyuşturucuyla mücadelede farkındalığın artırılması, amacıyla seminer düzenledi.   Seminerlerde; uyuşturucu maddelerin topluma verdiği zararlar, çocuklar ve gençlerin bağımlılık yapıcı madde kullanımını engellemek ve önlemek amacıyla, uyuşturucu maddelere karşı din görevlilerine bilgilendirmeler yapılarak bağımlı olunmadan kullanımın fark edilmesi ve erken müdahalenin hayat kurtardığı, vurgusu yapıldı.   Ayrıca bağımlı şahısların topluma kazandırılması, ihbar etme konusunda kolluk kuvvetleri ile nasıl irtibata geçileceği ve UYUMA ihbar programı hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme yapılarak toplam 155 (125’i anne ve anne adayı) katılımcıya yönelik Narko-Rehber semineri verildi.     Bununla birlikte okullarda görev yapmakta olan idareci ve öğretmenlere, diğer kurum ve kuruluş personellerine, halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda vatandaşlara “Narkonokta bilgilendirme faaliyeti kapsamında toplam 2.524 adet broşür dağıtılarak 3.598 vatandaşa ve Narkorehber” ve “En İyi Narkotik Polisi Anne” bilgilendirme faaliyetleri kapsamında toplam 1447’si anne ve anne adayı olmak üzere toplam 2.620 kişiye, bilgilendirme yapıldı.     Denizli Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine devam ediyor.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü ‘Narko-Rehber projesi faaliyetleri kapsamında; Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (DESKİ) görevli ve Pamukkale Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlere “Uyuşturucusuz Toplum Hepimizin Eseri Olacaktır” diyerek ‘Narko-Rehber’ projesi kapsamında uyuşturucuyla mücadelede farkındalığın artırılması, amacıyla seminer düzenledi.

 

Seminerlerde; uyuşturucu maddelerin topluma verdiği zararlar, çocuklar ve gençlerin bağımlılık yapıcı madde kullanımını engellemek ve önlemek amacıyla, uyuşturucu maddelere karşı din görevlilerine bilgilendirmeler yapılarak bağımlı olunmadan kullanımın fark edilmesi ve erken müdahalenin hayat kurtardığı, vurgusu yapıldı.

 

Ayrıca bağımlı şahısların topluma kazandırılması, ihbar etme konusunda kolluk kuvvetleri ile nasıl irtibata geçileceği ve UYUMA ihbar programı hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme yapılarak toplam 155 (125’i anne ve anne adayı) katılımcıya yönelik Narko-Rehber semineri verildi.

 

 

Bununla birlikte okullarda görev yapmakta olan idareci ve öğretmenlere, diğer kurum ve kuruluş personellerine, halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda vatandaşlara “Narkonokta bilgilendirme faaliyeti kapsamında toplam 2.524 adet broşür dağıtılarak 3.598 vatandaşa ve Narkorehber” ve “En İyi Narkotik Polisi Anne” bilgilendirme faaliyetleri kapsamında toplam 1447’si anne ve anne adayı olmak üzere toplam 2.620 kişiye, bilgilendirme yapıldı.

 

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.