Denizli Emniyeti’nden silah tacirlerine darbe

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.10.2023 - 11:19, Güncelleme: 19.10.2023 - 11:19
 

Denizli Emniyeti’nden silah tacirlerine darbe

Denizli’ye il dışından gelen 2 silah taciri KOM ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şube müdürlüğü ekipleri tarafından alınan istihbarat değerlendirildi. İl dışından Denizli’ye gelerek silah ticareti yapacağı bilgisini değerlendiren ekipler operasyonun düğmesine bastı. Düzenlenen operasyonda 2 şüpheli şahıs kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şüphelilerin üzerinde ve kaldıkları ikamette yapılan aramalarda, 10 adet tabanca ve şarjör, 270 adet fişek ve 28 adate uyuşturucu hap ele geçirildi. “Silah/Mühimmat Kaçakçılığı Yapma” suçundan adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’ye il dışından gelen 2 silah taciri KOM ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şube müdürlüğü ekipleri tarafından alınan istihbarat değerlendirildi. İl dışından Denizli’ye gelerek silah ticareti yapacağı bilgisini değerlendiren ekipler operasyonun düğmesine bastı.

Düzenlenen operasyonda 2 şüpheli şahıs kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şüphelilerin üzerinde ve kaldıkları ikamette yapılan aramalarda, 10 adet tabanca ve şarjör, 270 adet fişek ve 28 adate uyuşturucu hap ele geçirildi.

“Silah/Mühimmat Kaçakçılığı Yapma” suçundan adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.