Denizli İŞKUR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Online Çalışma Gerçekleştirdi!

DENİZLİ 09.03.2021 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli İŞKUR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Online Çalışma Gerçekleştirdi!

Kadınlar dâhil özel politika gerektiren gruplarda yer alan tüm kişilerin motivasyonunu artırmayı ve kişilere yöntem desteği vermeyi hedefleyen; yoğunlaştırılmış İş ve Meslek Danışmanlığı programı olan Denizli İŞKUR İş Kulübü bünyesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında iş kulübü çalışması yapıldı.   Denizli Çalışma ve İş Kurumu bünyesinde İş Kulübü Liderlerinin yönetiminde yapılan çalışma; pandemi şartları da gözetilerek çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Mikro Kredi Şube Müdürü’nün de katılım sağladığı kulüp çalışmasında, “İŞKUR Programları, kariyer planlama, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri ile Kadınlara Yönelik Mikro Kredi Projesi” ele alındı.    

Kadınlar dâhil özel politika gerektiren gruplarda yer alan tüm kişilerin motivasyonunu artırmayı ve kişilere yöntem desteği vermeyi hedefleyen; yoğunlaştırılmış İş ve Meslek Danışmanlığı programı olan Denizli İŞKUR İş Kulübü bünyesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında iş kulübü çalışması yapıldı.

 

Denizli Çalışma ve İş Kurumu bünyesinde İş Kulübü Liderlerinin yönetiminde yapılan çalışma; pandemi şartları da gözetilerek çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Mikro Kredi Şube Müdürü’nün de katılım sağladığı kulüp çalışmasında, “İŞKUR Programları, kariyer planlama, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri ile Kadınlara Yönelik Mikro Kredi Projesi” ele alındı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.